Acer представя нова серия преносими компютри на базата на технологията VISION 2010 на AMD

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.05.2010, 5,191 показвания

Интересът към мобилните компютри продължава да нараства, в резултат на което те се превръщат в истински развлекателни центрове, а това, което потребителите очакват от тях е пълноценно забавление при гледане на филми, снимки, по време на игра, слушане на музика и като цяло работа с каквато и да е цифрова мултимедия. И тъй като Acer винаги подхожда с внимание към нуждите на потребителите и техните изисквания, вече е факт цяла нова продуктова линия от ноутбуци, създадени с цел да осигурят максимално удоволствие при ползване за развлечения, в съчетание с невероятна производителност.

Комбинирайки последното поколение на технологията VISION, разчитаща на мобилните процесори на AMD като основа, новите Aspire ноутбуци осигуряват впечатляваща многопроцесорна производителност и HD графика благодарение на графичните решения ATI Radeon. Всъщност тези нови решения са специално разработени с цел да осигурят многозадачната производителност, която потребителите изискват, за да могат да се наслаждават пълноценно при гледане на HD филми, работа с цифрови фотографии, компютърни игри, цифрова мултимедия, музика и дори телевизия.

Новите Aspire ноутбуци са снабдени с всичко, от което потребителите имат нужда, за да могат да получат напълно задоволителни развлекателни изживявания, както и невероятна производителност при забавление или работа у дома или по време на път. Всичко това събрано и предложено с класен дизайн и оптимизиран профил, комбинирано с всички най-нови технологии за оптимална производителност, зашеметяващо звучене и визуални възможности, както и надеждна свързаност.

Флагманът на новата серия е Aspire 7552G, който комбинира отличаваща го външност и впечатляваща мощност, с цел да предостави едно изцяло ново изживяване за потребителите. Разчитайки на технологията VISION – Black от AMD, този лаптоп е наистина много мощен благодарение на новия 4-ядрен мобилен процесор AMD Phenom II, който осигурява свръх бърза производителност и безпроблемна работа в многозадачен режим с повече приложения едновременно, както и впечатляваща HD графика, благодарение на ATI Mobility Radeon™ HD Premium Graphics. Резултатът е ниво на производителност, съизмеримо с това на настолен компютър и невероятно HD забавление с визуално качество без конкуренция в ноутбук с дълъг живот при ползване на захранване от батерията по време на път. В резултат на това на този преносим компютър ще можете да използвате отличните възможности за многозадачна работа по време на игра на 3D игри, обработка на музика и снимки, създаване и редактиране на HD видеоклипове, разгръщайки пълноценно креативността си, без значение къде се намирате.

Няма предизвикателство, с което да не се справи този 17.3-инчов ноутбук. Без значение дали става дума за игри, музика, снимки или видеоклипове, Aspire 7552G ще ви позволи да се наслаждавате на игрите с високо ниво на реализъм, да възпроизвеждате впечатляващо HD съдържание, безпроблемно да конвертирате музика и HD видеоклипове за портативни плейъри, да записвате и редактирате аудио и видео, да създавате HD филми, да обработвате цифрови фотографии, без никакъв компромис. Дайте пълна свобода на своето въображение, защото Aspire 7552G ще ви помогне да реализирате всяка своя идея.

Цифровият начин на живот „оживява” с помощта на Aspire 7552G. Стандартното 16:9 широкоформатно съотношение, екран Acer CineCrystal с LED подсветка и HD+ резолюция, осигуряващи истинска кино визия с реалистични изображения, силна наситеност на цветовете и отличен контраст, превръщат гледането на филми или играта на игри истинско удоволствие. В допълнение оптичното Blu-ray Disc устройство ви дава достъп до най-доброто HD видео и аудио качество при гледане на филми. А върха на сладоледа е наличието на HDMI конектор, който позволява свързването на лаптопа към телевизор или проектор за оптимално Full HD изживяване като на кино.

Цялата нова линия продукти е съставена от три нови серии ноутбуци – тънките и леки Aspire 5625 и 4625, Aspire x551 и Aspire x553 – налични във формат 14.1”, 15.6” и 17.3”, както и с няколко различни конфигурации, дизайна и цвята. Това, което ги обединява обаче е, че всички те осигуряват оптимална производителност и превъзходна HD графика при боравене с разнообразно мултимедийно съдържание с висока резолюция. А при наличието на такова голямо разнообразие, всеки потребител ще има възможността сам да намери най-подходящото решение лично за неговите конкретни нужди.

Подробна информация за продуктите на Acer и каталог с цените в PDF формат са налични на уебсайта на компанията www.acer-euro.com

За Acer

Още от основаването си през 1976, Acer успява да постигне целта да разчупи бариерите между хората и технологиите. В глобален мащаб Acer е на втора позиция по количества продадени компютри и лаптопи. Благодарение на наложения успешен и доходоносен бизнес модел през канал от партньори компанията продължава да бележи постоянен ръст, ефективно поддържайки няколко различни марки в световен мащаб – Acer, Gateway, Packard Bell и eMachines. Acer се стреми да създава екологично ориентирани продукти, като в същото време се работи и за подобряване на екосъобразността и на доставките на продукти в сътрудничество с партньорите си. Acer се гордее с възможността си да бъде световен партньор на предстоящите през 2012 година Олимпийски игри в Лондон и на вече провелите се Зимни олимпийски игри във Ванкувър. Цялостната група на Acer е съставена от екип от 7000 души в световен мащаб. Очакваните приходи на компанията за 2009 са от порядъка на 17,9 милиарда американски долара. Посетете www.acer-group.com за повече информация.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,12 коментара

 1. 1 Константин Философ // 27.05.2010 в 16:31

  Я, още едно за Ацер. Давайте още, че е много интересно и прелива от ценна информация.

  Давайте и чести прогнози за времето. :р

 2. 2 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 27.05.2010 в 17:01

  Новите модели на Acer атакуват пазара, а с тях ни атакува и PR-а им ;)…

 3. 3 Гого // 27.05.2010 в 22:07

  Новите модели на Acer атакуват пазара, а с тях ни атакува и PR-а им ;)… С доста печатни(?) грешки!

 4. 4 Николай Цеков (geniusloci) // 28.05.2010 в 00:14

  Кире, не знам защо ги търпиш тези двамата заядливци. За светение – информацията е интересна, най-малкото – AMD най-накрая имат планове (и то планове, не просто спорадични опити) да навлязат на този пазар, макар че нямам представа как ще се справят мобилните Phenom-и срещу орязаните i3/i5/i7, които Intel напуска, но към този момент AMD имат по-добрите мобилни карти и въобще – завършени системи. Дано целта им не е да изземат само ниския клас, защото там няма да успеят.

 5. 5 future // 28.05.2010 в 01:36

  Цени, срокове, кога ще са на пазара .. (хмм) ..

 6. 6 qwerty // 28.05.2010 в 06:12

  Незнам защо хората мразят рекламата. Тя в крайна сметка движи модерния свят :).

 7. 7 Гого // 28.05.2010 в 07:42

  @Николай Цеков (geniusloci)…Е, как защо ни търпи? Нали трябва да са перфектни статиите, а ако се оставят на твоята редакция, хората само ще Ви се смеят, вместо да се замислят когато ги прочетат. Нищо против постовете в които обръщам внимание на проблеми, да бъдат изтрити след като се използуват по предназначение и да останат евентуално тези, свързани с коментар на новината или продукта, но ако вземете да триете и критиките, нали ще се надигне блог вълна, в която ще Ви направят на първите егоисти и кокони, а веднъж изгоните ли си критиците и почитателите ще си отидат.

 8. 8 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 28.05.2010 в 08:45

  @Гого – прегледах отново статията и честно казано не видях печатни грешки?! Може би вече ги пропускам поради многократното и четене, но наистина не виждам грешките… Моля те, посочи ги за да ги оправя, че изглежда още спя и не ги виждам. Вярно е, че има доста дълги изречения, но…

 9. 9 Гого // 28.05.2010 в 08:59

  Действително вече липсват почти всички, но след кратък преглед: “Цифровият начина на живот „оживява” с помощта на Aspire 7552G.” – Втората дума ми е непозната? Освен това пред “с помощта”, според мен е изпусната запетайка,(за последното може и да греша) и т.н.

 10. 10 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 28.05.2010 в 10:47

  Оправих “начина” на “начин”, но мисля, че преди “с помощта” не трябва да има запетая (може и да греша ;) )… Благодаря за корекцията.

 11. 11 Николай Цеков (geniusloci) // 28.05.2010 в 11:17

  Няма запетая преди “с помощта”. Между другото, PR-ите са в отделна секция именно, защото не отговаряме за съдържанието им.

 12. 12 Константин Философ // 28.05.2010 в 17:22

  @qwerty // 28.05.2010 в 06:12

  Ми спирай adblock-a тогава се радвай на прогреса :)

Коментари: