Две нови кутии попълват серия Elite на Cooler Master

Две нови кутии попълват серия Elite на Cooler Master

В раздел: Новини от на 3.06.2010, 4,865 показвания

Популярният производител на шасита. Популярната серия. Всъщност причините серия Elite да е толкова нашумяла сред потребителите са достатъчно прости – прилично качество на изработка, добра функционалност, адекватни охлаждащи спобности и всичко това – на много атрактивна цена. Тази философия се крие и зад новите попълнения на продуктовата линия.

Cooler Master Elite 430 Black е нестандартна кутия от среден клас (mid-tower), направена от тънка SECC-стомана с обикновени пластмасови акценти. Моделът предлага изцяло черен интериор и прозрачен капак отстрани. Шасито включва три открити 5.25-инчови слота, tool-free система за монтаж на устройствата без допълнителни крепежни елементи и преден I/O панел с два аудиоконектора и два USB 2.0 порта. Предният 120-милиметров вентилатор със синя светодиодна подсветка допълва атрактивната визия на кутията. Размерите на Elite 430 са 190mm / 424mm / 490mm, съответно за ширина / височина / дълбочина, а теглото е 4.7Kg.

Доста по-изчистен като дизайн е вторият нов продукт – Cooler Master Elite 370. Шасито е изградено от същата SECC-стомана с дебелина 0.5mm. По подобие на Elite 430 кутията има три открити 5.25-инчови слота, tool-free система за лесен монтаж на устройствата и преден I/O панел с два аудиоконектора и два USB 2.0 порта. Моделът от своя страна предлага филтри за прах върху перфорациите на дъното и на горния панел, както и стандартна 120-милиметрова перка отзад. Планката за монтаж на дънна платка е снабдена с отвор за лесен монтаж и демонтаж на охладител за центалния процесор. Размерите на Elite 370 са 190mm / 424mm / 481mm, респективно за ширина / височина / дълбочина, а теглоот е 4.7Kg.

Към момента се знае, че цената на Elite 430 в САЩ ще е около 60$.


Етикети: , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.