eVGA отрича масовото напускане на служители

eVGA отрича масовото напускане на служители

В раздел: Новини от на 4.06.2010, 2,835 показвания

Тази седмица имаше някои слухове относно напускането на работния екип по дънните платки към eVGA, като се твърдеше, че новото работно място на инженерите ще е компанията Sapphire. Все пак изглежда, че не всичко, което беше изписано в Мрежата, е вярно, след като генералният директор на eVGA обясни, че “само някои хора” са си отишли.

Андрю Хен, президент и генерален директор на eVGA, се зае с опровергаването на мълвата, че Sapphire е превзела компаният му, твърдейки, че “няма причина eVGA да има отношения със Sapphire”.

Можем да заключим, че компанията за момента не е останала без персонал и нека се надяваме, че ще продължи да разработва атрактивни дънни платки.


Етикети: ,


2 коментара

  1. 1 Александър Генов (rager) // 04.06.2010 в 21:24

    Без персонал не – само без главен конструктор на дънните платки, няколко инженера с него и няколко продуктови мениджъра за цвят. Иначе всичко е окей ;).

  2. 2 Хани Аласбахи (Venator) // 04.06.2010 в 21:50

    Допълването на екипа би трябвало да стане бързо, но проблемът в случая ще е сработването. Все пак главен конструктор и помощни инженери не правят тандем от раз – иска се време. Макар да съм оптимист, положението не ми изглежда розовко.