Ново МФУ на Xerox комбинира достъпен цветен печат с грижа за природата и улеснено управление на документите в офиса

Ново МФУ на Xerox комбинира достъпен цветен печат с грижа за природата и улеснено управление на документите в офиса

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 11.06.2010, 3,569 показвания

Новата цветна мултифункционална система на Xerox  предлага усъвършенствани функции за сканиране, управление на документооборота и повишена сигурност, на достъпни цени


Новото цветно МФУ Xerox WorkCentre® 7120 е насочено към нуждите на малкия и среден бизнес. Дигиталната система отпечатва както цветни, така и черно-бели документи със скорост до 20 страници в минута. Устройството използва тонер от типа EAHG – емулсионно-агрегиран с висока степен на гланциране, чиито еднакви малки частици осигуряват висока прецизност на детайлите.

Xerox WorkCentre® 7120 разполага с редица вградени инструменти за улеснено управление на документооборота на работното място. Принт драйверът Earth Smart е настроен по презумпция за двустранен печат и без банер страници (използвани за обозначаване на отпечатаните задания при големи работни групи), а Xerox Auditron следи разходите за цветен печат.

“Днешните цветни мултифункционални системи не просто копират и принтират, те улесняват работата ни в офиса” заяви Светослав Григоров, Value Office Marketing Manager в Xerox България. “WorkCentre 7120 има за цел да помогне на малкия и среден бизнес в оптимизирането на производителността на работното място, като осигурява представителни цветни разпечатки на достъпни цени.”

WorkCentre 7120 разполага с впечатляващи характеристики за управление на документацията:

  • насочване на документите към е-мейл и мрежа, включително софтуер за управление на съдържанието;
  • висококачествено цветно сканиране със скорост до 55 страници в минута;
  • изпращане на факс през IP, насочване на съобщения от факс към е-мейл, сканиране към USB и печат от USB;
  • оптимизиране на разходите за цветен пречат (Xerox Auditron).

Освен това новата система дава възможност на малките и средни предприятия да минимизират влиянието си върху околната среда:

  • Xerox WorkCentre® 7120 е едно от най-компактните цветни мултифункционални устройства, удобни за разполагане в тесни пространства, напр. коридор;
  • консумираната енергия при неработен режим е 3.08 вата;
  • насочва постъпващата в електронен вид документация, за да минимизира излишните разпечатки;
  • принт драйверът Earth Smart е настроен по презумпция за двустранен печат и без банер страница.

WorkCentre 7120 използва Extensible Interface Platform® (EIP), технология на Xerox, подпомагаща създаването на приложения за управление на документооборота, съобразени със специфичните нужди на клиента.

Наличност
WorkCentre 7120 вече е в наличност в партньорската мрежа на Xerox България.

За четвърта поредна година Xerox е отличен от J.D. Power and Associates за качеството, предлагано на клиентите, в областта на технологичните услуги и поддръжката.

WorkCentre 7120 е сертифициран от ENERGY STAR®.

За Xerox

Xerox е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и услуги ще намерите на: www.xerox.bg и www.xerox.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.