Намалете разходите си с цветните лазерни принтери на Kyocera

Намалете разходите си с цветните лазерни принтери на Kyocera

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.07.2010, 4,025 показвания

Новите A4 цветни лазерни принтери ECOSYS на Kyocera Ви предлагат елегантен и компактен дизайн на F. A. Porsche. Устройството FS-C5100DN предлага скорост на печат 21 страници в минута черно-бяло или цветно, стандартна мрежова свързаност и двустранен печат, а тези ресурси могат да бъдат споделяни, както от малки работни групи, така и от цели отдели във Вашата компания.

Отличното качество на печат е гарантирано от подобрения цветен спектър, новия подобрен сферичен тонер и от нова функция за управление на цветовете. Резолюцията на печат е 9600 dpi. В допълнение, ежедневната калибрация и автоматичното почистване, осигуряват постоянно добро качество на цветовете.

Благодарение на патентованата от Kyocera ECOSYS технология и компонентите им с дълъг живот, новите цветни принтери се нуждаят единствено от тонер за консуматив. Като резултат FS-C5100DN предлага ниска себестойност на принтирана страница и водеща на пазара обща цена на притежание, която пести пари на потребителите.

Kyocera FSC5100DN

  • цветен лазерен принтер
  • 21 ppm монохромно/21 ppm цвят
  • двустранен печат
  • вграден мрежови адаптер

Препоръчителната цена на Kyocera FS-C5100DN е ~600лв. и важи до изчерпване на количествата.
За повече информация – http://www.kontrax.bg


Етикети: , , , ,


2 коментара

  1. 1 Сашо // 01.07.2010 в 19:42

    Супер звучи това.

  2. 2 Jonata // 04.07.2010 в 16:27

    Имам Kyocera 5100 от няколко месеца. Като принтер е фантастика – ако решиш да му изучиш всички чудеса, е необходимо учене като за един семестър. Цветове – прилични като за лазерен принтер, скорост – великолепна, печати си в равномерен темп и не спира, няма го характерното спиране, цъкане и щракане при HP и Xerox. Има дуплекс, можеш да го настроиш да пусне например 5 задачи с хартия от касетата, като след всяка задача да взима разделителен картон от ръчната и да го надписва. Може да му се инсталира допълнителна памет, да се организира виртуален HDD, да запаметява задачи, мрежов, с вграден уебсървър. Изобщо – като принтер е мечта, обаче … мамка му, никакъв шанс за пълнене на касетите.