OCZ показва висококапацитетни DDR3-комплекти с честота 2133MHz

OCZ показва висококапацитетни DDR3-комплекти с честота 2133MHz

В раздел: Новини от на 16.07.2010, 2,874 показвания

Макар че постоянно прави разнообразни анонси, компанията OCZ не забравя откъде е тръгнала и пуска на пазара нови оперативни памети от високия клас. Производителят е разработил 4-гигабайтов DDR3-модул със стандартна тактова честота 2133MHz, който се използва за изграждането на двуканални и триканални комплекти от сериите Platinum, Reaper HPC и Flex XLC.

Новите комплекти предлагат на геймърите и хората, които се занимават с професионален софтуер, гладен за ресурси, едновременно солиден обем и висока производителност.  Засега са достъпни двуканални и триканални китове с капацитет 8GB и 12GB съответно. По спецификации те ще работят на честота 2133MHz с тайминги 10-10-10-30, 9-11-9 или 8-9-8-27 и стандартно захранващо напрежение 1.65V.

Обикновено високата производителност и големият обм не вървят ръка за ръка, но с въвеждането на новите висококапацитетни памети с честота 2133MHz това се променя.

– каза Алекс Мей, директор по маркетинга към OCZ Technology Group.

Разработени за нещо повече, отколкото само груба сила, новите комплекти предлагат невероятна смесица от производителност, капацитет и надеждност за широка гама приложения – като се започне от рендеринг на видео и се стигне до гейминг в най-актуалните игрови заглавия.

Наличности се очакват скоро. Каквото и да значи това. (-:


Етикети: , , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.