HP ускорява внедряването на хибридни модели на доставка, за да подобри резултатите на клиентските приложения

HP ускорява внедряването на хибридни модели на доставка, за да подобри резултатите на клиентските приложения

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.07.2010, 2,958 показвания

Нови решения улесняват и автоматизират управлението на виртуализираните и “облачни” услуги

HP обяви нови решения за управление, за да помогне на клиентите да възприемат хибридни модели за доставки, обхващащи приложения инсталирани на място, в отдалечена локация, на физически и виртуални среди. Това позволява намаляване на времето за пускане на продуктите на пазара.

Хибридните модели за доставка, които са некоректно управлявани, могат да увеличат сложността, риска и разходите и могат да доведат до намаляване на приходите за организациите, които искат да ги възприемат.

Новите решения на HP позволяват на ИТ екипите да управляват ефективно работата и достъпността на всички приложения по един и същ начин, независимо къде са разположени. Офертите включват напредък във водещите платформи за автоматизация и управление на компанията, управление на тестови данни и софтуерни услуги.

HP Business Service Management 9.0

HP Business Service Management (BSM) 9.0 подобрява ИТ операциите, като позволява на служителите ефективно да управляват работата на приложенията и достъпността им, за да се посрещнат договорените нива на обслужване. HP BSM 9.0 предоставя:

  • Първия в индустрията модел first run-time service, който обновява цялата среда на услугата, независимо дали е инсталирана на място, в отдалечена локация, във физическа или виртуална среда. Това осигурява на екипа най-достоверна информация за ИТ услугите, което намалява драстично въздействието на потребителите и намалява  времето за аварийни ремонти.
  • Нови възможности за взаимодействие използващи Web 2.0 mash-ups, за да предоставят верните данни на правилния екип в правилния контекст, сред множество интерфейси, включващи и мобилни апарати. Това позволява по-бързо взимане на решения и решаване на проблеми.
  • Автоматизацията на целия процес по разрешаване на проблеми намалява разходите при аварийните ремонти, намалява времето за поправки и води до повишаване на продуктивността и приходите. HP BSM елиминира повтарящите се събития и автоматизира процесите на решаване на проблемите, използвайки водещите в индустрията run-book приложения за автоматизация.

HP BSM 9.0 портфолиото включва HP Business Availability Center 9.0 (BAC), HP Operations Manager i 9.0 (OMi) и HP Network Management Center 9.0 (NMC).

HP Test Data Management

HP Test Data Management (TDM) автоматизира процесите по придобиване на тестови данни от работещи приложения. Тази автоматизация по-добре отговаря на средата и редуцира риска, свързан с внедряване на приложения. HP TDM също така намалява и разходите, асоциирани с тестване на приложенията, намалява закъсненията на проектите и осигурява чувствителни данни, които не нарушават изискванията за законово съответствие.

Нови софтуерни услуги от HP

HP представи и три нови услуги, създадени, за да помогнат на клиентите да придобият максимална стойност от техните инвестиции в софтуер.

HP Solution Management Services (SMS) е конвергирано портфолио от софтуерна поддръжка и консултантски услуги, които помагат на клиентите да опростят техните среди и да максимизират внедряването на Business Technology Optimization (BTO) и Information Management (IM) софтуерни инвестиции. Новите предложения включват разширенa поддръжка на интегрирането на собствени продукти или продукти на трети страни и проактивни услуги, като patch management и пускането на нови версии, както за софтуер на HP, така и за външни доставчици.

  • HP BAC Anywhere беше разширена, за да поддържа средите в допълнение на HP Software as a Service (SaaS) моделите. Бизнесът може да контролира своите външни уеб приложения по всяко време, на всякъде по света – дори и извън firewall-а – от една интегрирана конзола.
  • HP BSM 9.0 services – включващи HP BSM Discovery Workshop и HP консултантски услуги, помагат на клиентите да оформят и внедрят техните HP BSM решения, за да минимизират риска от спиране на работа и увеличат качеството на услугите.

“Организациите оценяват облака и виртуализацията като средства за намаляване на разходите и за увеличаване на издръжливостта,” заяви Бил Вегте, вицепрезидент „Софтуер и решения” в HP. “С HP клиентите имат достъп до водещи на пазара инструменти за управление, позволяващи им да получават предимствата от тези нови модели, като същевременно контролират и управляват ефективно техните приложения.”

За HP

HP създава нови възможности технологията да има значително въздействие върху бизнеса, правителствата и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и инфраструктура за да разреши проблемите на клиентите си. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) можете да намерите на http://www.hp.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.