Forrester обяви Oracle за лидер и сред CRM решенията

Forrester обяви Oracle за лидер и сред CRM решенията

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 4.08.2010, 10,172 показвания

В два нови доклада Forrester Research, Inc, обяви Oracle за лидер сред CRM решенията

Докладите “The Forrester Wave™: CRM решения за големи организации, Q2 2010” и “The Forrester Wave™: CRM решения за средноголеми организации, Q2 2010,” изготвени от Вицепрезидента и главен анализатор на Forrester Уилиам Бенд и публикувани през юни 2010 г., определят Oracle CRM On Demand като лидер сред тези решения.

  • Forrester отбелязва, че Oracle CRM On Demand “е постигнал успех на пазара, защото има същите предимства като други CRM SaaS (софтуер като услуга) решения: бързина на работа спрямо добавена стойност, отлична ползваемост и ниска първоначална инвестиция. Предложението привлича не само средноголеми предприятия, но е предпочитано и от все повече отдели в големи компании.”
  • Според доклада: „Oracle CRM On Demand има иновативни характеристики, като „социален” CRM, който стимулира съвместната работа, иновациите и въвеждането на CRM вътре в организациите, предоставянето на диференцирани ценови оферти и услуги на крайните потребители. Продуктът разполага с добра система за автоматизация на продажбите (SFA) и възможности за управление на партньорските канали. Той предоставя добри решения за обслужване на клиенти, за управление на клиентски данни и анализи.”
  • Forrester отличи Siebel CRM на Oracle за лидер сред CRM продуктите за големи организации. “Siebel CRM е създаден да предоставя солидни услуги, които позволяват на организациите по-добре да адресират нуждите на клиентите си. Пакетът за големи организации Siebel CRM е водещ сред тези продукти заради най-богатото разнообразие от CRM функционалности, които предлага. Например, приложения за продажби, маркетинг, услуги за клиенти, услуги на място, управление на връзки с партньорите и управление на клиентски данни.”
  • Forrester отличи и пакетите Oracle E-Business Suite CRM и PeopleSoft Enterprise CRM. „Oracle E-Business Suite CRM и PeopleSoft Enterprise CRM са добри предложения за ERP потребители. Oracle продължава да поддържа други два важни CRM пакета на принципа на франчайз. Oracle E-Business Suite CRM е предпочитан от клиентите, защото предоставя лесна интеграция в осталите Oracle E-Business пакети, предлага отлични клиентски услуги и управление на комисионните от продажби. PeopleSoft Enterprise CRM привлича компании, които вече ползват PeopleSoft Enterprise благодарение на това, че предоставя добри възможности за интеграция.”

“Oracle CRM позволява на организации от всякакъв мащаб да променят клиентската удовлетвореност, като насърчава привличането на нови клиенти, повишава лоялността и намалява разходите за маркетинг, продажби и обслужване,” отбеляза Антъни Лие, Старши вицепрезидент на Oracle CRM. “Ние сме много доволни от признанието на Forrester, които оцениха богатото разнообразие от решения, тясно специализираната експертност и гъвкавите възможности за внедряване, които Oracle предоставя.”

Източници:

За приложенията на Oracle

Над 65,000 клиенти по цял свят използват цялостните, отворени и интегрирани бизнес приложения на Oracle, за да постигнат отлични резултати. Oracle предоставя на клиентите сигурен начин да се възползват от нововъденията в технологиите, които подобряват удовлетвореността на потребителите при ползването на софтуер и водят до по-добрa бизнес производителност. Концепцията Oracle Applications Unlimited е резултат от ангажимента на Oracle да предоставя по-богат избор на клиента, чрез непрекъснати инвестиции и нововъведения в предлаганите настоящи приложения. Приложенията от следващото поколение Fusion Applications надграждат този ангажимент на компанията, създадени са да работят с настоящите приложения и да развиват Oracle Applications Unlimited. Политиката на Oracle за доживотна поддръжка осигурява възможността на всеки клиент да продължи да има избор при обновяването на софтуера в зависимост от нуждите на бизнеса си. За повече информация за най-новите приложения на Oracle посетете www.oracle.com/applications

За Oracle

Oracle (NASDAQ: ORCL) предлага най-цялостните, отворени и интегрирани решения за бизнес софтуер и хардуерни системи в света. За повече информация посетете www.oracle.com/bg


Етикети: , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.