Roccat представи Kone[+] – мишка с 6000DPI чувствителност

Roccat представи Kone[+] – мишка с 6000DPI чувствителност

В раздел: Новини от на 18.08.2010, 4,937 показвания

Немският производител на геймърска периферия Roccat най-сетне показа новата си флагманска мишка Kone[+] и по този начин фокусира вниманието на геймърското общество върху себе си.

Контролерът, наследник на модела Kone, е снабден с лазерен Pro-Aim сензор с резолюция 10.5MP, който осигурява чувстивелност от порядъка на 6000DPI (Dots Per Inch) и ускорение 30G. Сърцето на продукта е единичен TurboCore процесор с работна честота 72MHz, който вероятно се грижи за коректната работа на TDCU (Tracking & Distance Control Unit) – технология на Roccat за автоматична настройка на сензора в зависимост от подложката. Осемте бутона на гризача + 4D-скролът могат да се програмират по желание на потребителя (до 22 функции). Стандартната честота на опресняване е характерната за манипулатори от висок клас – 1000Hz. Налице е система за контрол на тежестта, както и USB-кабел с дължина 2m. Ергономичната форма и осветлението, чиито цветове се контролират от драйвера, допълват атрактивния вид на продукта.

Roccat Kone[+] ще бъде пуснат в продажба малко по-късно тази година на цена от €79.99.


Етикети: , , , , , , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 Asdf // 18.08.2010 в 21:45

    Тая мишка е пълна отврат имах такава ползвах я 3-4 дена и й се развали скрола. Като ми я замениха стана пак след 3-4 дена и после още веднъж и накрая чак я смених за друга. Тая компания не ви я препоръчвам!!!!