НР подобрява бизнес ноутбук предложенията си с нов модел

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.09.2010, 4,467 показвания

НР разшири своята серия бизнес мобилни компютри представяйки следващото поколение от утра тънкия HP ProBook 5320m

С дебелина от 23.5 мм и тегло 1.7 кг, HP ProBook 5320m е един от най-тънките бизнес ноутбуци на НР и се предлага с покритие от оксидиран, подложен на анодна обработка, алуминий, 33.8 см. (13”) HD(1) LED екран и просторна клавиатура в стандартен размер, която е защитена от разливане на течности. Тънкият и лек ноутбук предлага допълнителна енергийна ефективност и производителност. Дори и в този размер клиентите могат да се възползват от пълната мощност и възможности на процесора като Intel® Turbo Boost(2) и Hyper-Threading Technology.(3) Той се предлага и с външно CD и DVD устройство на НР, работещо чрез USB, VGA порт и DisplayPort за свързването на устройството с други дисплей и проектори.

HP ProBook 5320m има интегриран модул HP Mobile Broadband, захранван от Gobi, (4) Wi-Fi Certified™ WLAN и безжична Bluetooth® wireless технология.(6) Това дава удобството на бързо свързване към Интернет, вътрешен интранет, електронна поща и използването на друга важна информация в движение.

Създаден, за да предостави на потребителите подобрена сигурност, ниска консумация на електроенергия и по-лесна употреба, HP ProBook 5320m е с инсталиран HP ProtectTools пакет. Той позволява на потребителите да настроят защити като парола на BIOS и запазване на веднъж въведените пароли само с три лесни стъпки, като така управлява паролите на потребителя за уебсайтове, приложения и файлове. В случай, че ноутбукът бъде откраднат, личните данни също ще са защитени с кодирането на диска и възможностите на 5320m за получаване на достъп с пръстов отпечатък или лицево разпознаване.

Чрез HP ProBook 5320m малкия и среден бизнес ще може да намали вредното влияние върху околната среда. Моделът не съдържа съединения с бром и поливинилхлорид (BFR/PVC-free) и е направен от материали, който подлежат на 90% рециклиране. Той е одобрен по програмата ENERGY STAR® и отговаря на изискванията на EPEAT® Silver.

Последното допълнение към m-сериите се предлага с широк избор от литиево-полимерни батерии, които допринасят за тънкия профил. То се предлага и с опционалната 6-клетъчна батерия, която може да работи до 11 час с едно зареждане.

  • Цена и наличност(5)

HP ProBook 5320m се предлага в България на препоръчителни цени от 1449 лева с ДДС.

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.

(1)     Съдържание с висока разделителна способност е необходимо за тяхното изобразяване.

(2)     Intel® Turbo Boost technology изисква компютър с процесор с Intel Turbo Boost капацитет. Работата на Intel Turbo Boost варира спрямо хардуера, софтуера и цялостната система. Моля вижте www.intel.com/technology/turboboost за повече информация. При HP ProBook 5320m Intel ® Turbo Boost technology се предлага само на конфигурация с i5 процесорът.

(3)     Intel HT Technology (HT) е създадена за да подобри производителността при работа със софтуерни продукти и има се нуждае от процесор поддържащ HT и чипсет поддържащ HT, както и такива BIOS и операционна система. Моля обърнете се към доставчика на софтуера за повече информация. Не всички клиенти или софтуерни приложения ще могат да се възползват от употребата на НТ. Моля вижте: http://www.intel.com/info/hyperthreading for more information.

(4)     Gobi се нуждаят от заплащането на отделна услуга. Моля обърнете към вашия доставчик на интернет за повече информация.  

(5)     Препоръчителни цени за България с включен ДДС. Реалните цени могат да варират.


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,Коментари: