Antec ще демонстрира нова 2.1-канална озвучителна система на изложението IFA в Берлин

Antec ще демонстрира нова 2.1-канална озвучителна система на изложението IFA в Берлин

В раздел: Новини от на 1.09.2010, 4,041 показвания

Antec ще покаже нова 2.1-канална аудио система с възможности за пространствен 3D-звук на изложението IFA в Берлин, което започва в петък и ще продължи до 8 септември. Озвучаването с наименование Soundscience Rockus е ориентирано предимно към геймърите и любителите на филми.

Озвучителната система разполага със активен субуфер за ниския честотен регистър и 2 колонки за високите честоти, които са покрити с анодиран алуминий за намаляване на вибрациите и честотните изкривявания. На разположение са пространствен 3D-режим за игри и нормален режим, подходящ за възпроизвеждане на стерео музика, от които може да се избира чрез включеното в комплекта дистанционно. Налични са аналогов и оптичен вход.

“Хората може би ще са изненадани да разберат колко много аудиофили са част от екипа на Antec. Ние имаме страст към страхотния звук и искахме да сложим началото на нашия Soundscience бренд с един наистина уникален продукт.

– каза Скот Ричардс, вицепрезидент на Antec. –

“Тази аудио система предоставя на потребителя обширното, обгръщащо аудио преживяване, характерно за традиционна система за домашно кино и в същото време се побира във всяка стая. Няма нужда от сложни размествания в помещението или много кабели. Плюс това, с наличието на аналогов и оптичен вход е лесно да получиш 3D-звук от всякакви източници.”

Озвучителната система на Antec ще се появи по магазините тази есен на цена $249.95.


Етикети: , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.