HardwareBG.com участва в конкурса БГ сайт 2009

HardwareBG.com участва в конкурса БГ сайт 2009

В раздел: Новини от на 13.10.2009, 16,175 показвания

Със сигурност сте забелязали, че hardwareBG.com , който дълго време не беше обновяван особено често, най-после се сдоби с ново лице. Не без няколко драскотини – например все още се очаква и смяна на логото ни, но усилията ни да върнем славата на сайта бяха подтикнати от идеята да се включим в конкурса БГ сайт 2009, който празнува своето 10-то юбилейно издание.

bgsite

Кандидатурата на hardwareBG.com е в раздел “Кауза, събитие, общност”. Компютрите винаги са били кауза за нас и повечето членове на съвсем немалката ни общност, която се оформи във форумите на сайта през годините. Днес самият сайт се разрасна, допълнен от mobility.BG, с идеята да расте и за в бъдеще, допълван от други подобни идеи.

Разбира се, не пропуснахме шанса да включим новичкия ни, макар и все още ненапълнен с продукти магазин iskamPC.com в категорията “Електронен магазин“, а Bloody се включи с неговия Bloody’s Techblog в надпреварата в категория “Личен блог/сайт“.

Ако по някакъв начин се чувствате съпричастни към участието ни в конкурса – моля, гласувайте тук за нашите предложения, защото оценката на публиката е най-престижната от всички награди!


Етикети: , , , , , ,2 коментара

 1. 1 licho // 13.10.2009 в 23:55

  то хубаво.
  но като излезне нещо в google reader и щракна на линка излиза това

  Някой скрипт от тази страница може все още да работи, а може и да е спрял да отговаря. Можете да спрете скрипта сега или да продължите, за да видите дали скриптът ще завърши.

  Скрипт: http://hardwarebg.com/wp-content/themes/zenko/scripts/js/wp-highlight_src.js:135

 2. 2 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 14.10.2009 в 02:54

  Благодаря за debug-a!
  Линка който си дал се отваря без проблеми при мен (в браузъра). За съжаление нямам регистрация в Google Reader за да тествам (дори сега за първи път чета за него, ще видя за какво иде реч за да го оправим).