AMD представя нов шестядрен процесор и разширена гама от настолни чипове

AMD представя нов шестядрен процесор и разширена гама от настолни чипове

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.09.2010, 4,378 показвания

Забавянето на покупката на нов РС вече няма извинение, твърдят от компанията


AMD (NYSE:AMD) обяви попълнения в продуктовата линия, с което добавя още причини за обновяване на визуалните изживявания с нов компютър въоръжен с VISION технология от AMD. Тези процесори, заедно със спечелилите признание чипсети от 8-ма серия на компанията и графичните решения ATI Radeon HD 5000 серия, позволяват изграждане на системи за видео и 3D графика с висока резолюция, и многозадачна производителност.

Процесорът AMD Phenom II X6 1075 се вмъква в гамата чипове точно под върховия модел 1090T, като също разполага с Turbo CORE ускорение и шестядрена производителност за по-малко от $250.

Процесорът AMD Phenom II X2 560 Black Edition е достъпна алтернатива за ентусиасти, които търсят по-висока производителност при по-малка консумация на енергия.

Все повече нараства количеството мултимедийно съдържание с висока резолюция. Гъвкавостта на компютрите базирани на VISION технологията предлага практически безгранични възможности за потребителите като видео развлечения в Интернет, създаване на видео и фото изображения, игра на визуално най-интензивните игри и подобряване на многозадачната производителност. Сега всеки, който иска да обнови своя РС до повече ядра, гъвкави възможности, графика с висока резолюция и 3D, може да усети разликата, която предлага новият компютър с VISION технология от AMD.

Ресурси:
–         AMD VISION 2010 Guide дава насоки как да изберете РС според нуждите си
–         Вижте текущите промоции от CyberPower, iBuyPower, NCIX, NewEgg, и TigerDirect
–         Допълнителна информация за настолните процесори на AMD с цени и сравнения ще намерите тук
–         Следете новините от AMD Desktop екипа в Twitter на @AMDDesktop
–         Вижте причините да обновите техниката до нов настолен РС и още блогове на AMD в http://blogs.amd.com.

За AMD
Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) е иновативна технологична компания посветена на сътрудничеството си с клиенти и технологични партньори за възпламеняването на следващото поколение изчислителни и графични решения за работата, в дома и в игрите. За допълнителна информация посетете http://www.amd.com.


Етикети: , , , ,


Един коментар

  1. 1 ilian // 28.09.2010 в 15:32

    супер, quad core CPU na 3.6GHZ!!! за пръв път от АМД на тази честота.
    http://www.hexus.net/content/item.php?item=26616 повече инфо за освежаването на висоkия клас АМД CPU