Canon показа цялата си гама от нови фото- и видеопродукти на изложението Фотокина 2010

Canon показа цялата си гама от нови фото- и видеопродукти на изложението Фотокина 2010

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 25.09.2010, 3,821 показвания


Canon показа вълнуваща гама от иновативни фото- и видеопродукти на тазгодишното изложение “Фотокина”. Посетителите имаха възможност да видят цялата нова есенна колекция на фирмата, от малките компактни фотоапарати с богати възможности, които предлагат и запис на Full HD видео, до професионалните видеокамери, домашните фото- и широкоформатни принтери.

“Фотокина” тази година се проведе от 21 до 26 септември, в Кьолн, Германия. Всички посетители имаха възможност да разгледат и изпробват вълнуващите продукти на изложбена площ от 3155 кв.м в Хале 3.2. Това е първата възможност за много хора да видят най-новите продукти на Canon. Някои от акцентите за посетителите включват:

EOS 60D, с 18 мегапиксела APS-C сензор и Vari-angle LCD дисплей, е един мощен цифров огледално-рефлексен фотоапарат (DSLR) от среден клас, предлагащ възможност на потребителите да направят следващата стъпка в техния творчески път.
XF105, компактна професионална видеокамера, която записва Full HD, излъчва висококачествени кадри и е идеална за независимите творци и пътуващи репортери. Новите XF-100 са моделите с най-малките размери досега, които предлагат запис на MPEG-2 с Full HD записващ кодек (50Mbps, 04:02:02).
IXUS 1000 HS, комбинация от високочувствителен 10MP сензор, 10x оптично увеличение и Full HD видео в един елегантен, компактен дизайн.
EF 8-15mm f/4L Fisheye USM, първият в света вариообектив тип “рибешко око”, предлагащ както кръгови, така и full frame изображения благодарение на изключително големия широкоъгълен обхват от 8-15 мм.
– Невероятната нова гама от принтери PIXMA, която включва някои от най-динамичните модели на пазара и въвежда нова интелигентна Touch система и Full HD функцията Movie Print. Отличаваща се с нов, елегантен дизайн и технологии, които внасят повече цвят в живота ни чрез висококачествени, дълготрайни снимки, новата серия PIXMA прави всичко това с несравним стил.
– Последната серия широкоформатни принтери imagePROGRAF също са изложени, включително моделите iPF6350, iPF8300 и iPF6300, наградени от Technical Image Press Association (TIPA). Разработени в отговор на търсенето на високо качество на производство на професионалните пазари за фотография и изящни изкуства, новите системи imagePROGRAF предлагат превъзходно възпроизвеждане на цветовете в 12-цветните пигментни мастилени системи LUCIA EX.

По време на събитието присъстващите имаха възможност да се срещнат и запознаят и с водещи продуктови специалисти.

“Фотокина е ключово събитие за нас, предлагащо идеална възможност за популяризиране на иновациите, които вярваме, че ще поведат пазара напред през 2010 и 2011 г.”, коментира г-н Фукучи, продуктов директор и заместник генерален директор на Групата за потребителски продукти на Canon Европа. “Ние непрекъснато се стремим да създаваме нови продукти, които позволяват на потребителите и професионалистите да разгърнат своите творчески способности. Продуктите на нашия щанд обхващат цялото ни портфолио от фото- и видеопродукти, които дават възможност на хората да уловят идеалния момент и да го споделят с останалите”.


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,


Един коментар

  1. 1 noncho // 30.09.2010 в 10:00

    60D e леко разочароващ модел за хората, които вече имаме Canon DSLR, но като цена(в Щатите, тук са полудели!) и за нови потребители може и да стане бестселър. Чакаме реални снимки и тестове все пак.