AMD обхвана и дистрибуторите в своята партньорска програма

AMD обхвана и дистрибуторите в своята партньорска програма

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 7.10.2010, 3,130 показвания

Компанията отбеляза първата годишнина на своята AMD Fusion Partner Program, като добавя „лента” за дистрибутори и допълнителни стимули с AMD Rewards Program

На 6.10.2010год. в Барселона се проведе  Canalys Channels Forum на него AMD отбеляза първата годишнина на своята AMD Fusion Partner Program с въвеждането на специален раздел за дистрибуторите. Разширената програма ще осигури достъп на партньорите-дистрибутори на компанията до всички предимства в рамките на Fusion Partner Program за да им помогне да ускорят продажбите на AMD-базирани решения. Производителят също така обяви и AMD Rewards Program, която създава допълнителни стимули базирани на продажбите, за да усили техни       ръст в канала.

“Учудващо е да разберем колко далеч сме стигнали за такова кратко време,” каза Дейвид Кениън, корпоративен вицепрезидент Worldwide Channel Marketing, AMD. “Разширявайки AMD Fusion Partner Program към всички партньори-дистрибутори, AMD с гордост ще им предложи важна информация, мотивация, поддръжка и стимули за да ги подпомогне в успешното развитие на бизнеса в днешните пазарни условия.”

AMD Fusion партньорска програма за дистрибутори

Дистрибуторската „писта” в AMD Fusion Partner Program е отворена за партньори в канала с дистрибуторски бизнес модел, включвайки под-дистрибутори, доставчици, мастер-дистрибутори, преки дистрибутори и други. Този раздел покрива партньорите, които дистрибуторат всички AMD продукти и платформи като централни процесори, графични процесори, клиентски и сървърни системи и работни станции. С AMD Fusion партньорската програма, дистрибуторите ще се възползват от:

  • Промоции, предимства и поддръжка, за да могат да предоставят повече стойност на своите клиенти
  • Достъп до програми за генериране на търсене
  • Обучения и средства за подпомагане на партньорите да изграждат квалифицирани екипи, с което допълнително да подпомогнат продажбите
  • Преструктуриране на инвестициите в избрани AMD партньори за да подсили търсенето от страна на техните клиенти чрез програмата за стимули AMD Rewards Program

AMD Rewards Program

Програмата за стимули AMD Rewards Program е глобално онлайн средство, насочено към повишаване на ръста на продажбите в канала, изграждане на лоялност у партньорите и създаване на търсене за AMD решения във всички продуктови категории. Включването в нея е само с покана, като тя осигурява достъп до нови ресурси, средства и поддръжка за усилване на партньорските взаимоотношения с AMD, с достъп до стимули на индивидуално и партньорско ниво.

Партньорският портал AMD Fusion е с обновен дизайн и ще служи като ключово средство за AMD Rewards Program. Той ще представлява едно централно място, където всички партньори включени в програмата AMD Fusion ще могат да достигат практически до всичко необходимо за по-ефективно маркетиране и продажба на AMD продукти. През следващите две тримесечия AMD планира да въведе на етапи тази програма за стимули, като процесът стартира от днес с пилотни програми в Канада, САЩ и Бразилия.

Поддържащи цитати

“Дистрибуторите представляват един от най-активните канали за продажба на AMD и са една обоснована добавка към AMD Fusion Partner Program,” каза Бар Махони, директор на Worldwide Channel Marketing, AMD. “Дистрибуторската секция ще подпомогне партньорите в достигане на техните бизнес цели чрез пряка подкрепа, както и в инвестиране в техните клиенти, с цел генериране на повече печалби в канала.”

“Няма съмнение, че партньорската програма AMD Fusion облекчи партньорите в канала, като ги ангажира да продават изцяло AMD решения,” каза Дарен Су, изпълнителен вицепрезидент на iBUYPOWER.

Поддържащи ресурси

AMD’s Worldwide Channel Blog

AMD’s Fusion Partner Program Homepage

AMD’s Fusion Partner Program Launch Release

AMD Expands Fusion Partner Program Release

За AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) е иновативна технологична компания посветена на сътрудничеството си с клиенти и технологични партньори за възпламеняването на следващото поколение изчислителни и графични решения за работата, в дома и в игрите. За допълнителна информация посетете http://www.amd.com.


Етикети: , , , , , ,Коментарите са забранени.