BitFenix с официален вносител за територията на България

BitFenix с официален вносител за територията на България

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 11.10.2010, 3,533 показвания

Фокусирани върху съчетаване на изключителен дизайн с най-новите постижения в технологиите, BitFenix създава най-съвременните компютърни хардуерни и периферни устройства, които размиват границата между човека и машината.

Концепцията на новосъздадената фирма е че потребителите не бива да се приспособяват към начина, по който работи хардуера. Затова BitFenix се стреми да им предостави пълен контрол над хардуера и той да функционира като продължение на волята на потребителя.

BitFenix е резултат от сътрудничеството на няколко ветерани от Abit и CM Storm. От креативността на същите хора произлизат някои от най-уважаваните високо технологични продукти. Комбинирайки задълбоченото разбиране на компютърните игри и други продукти с високи изисквания към хардуерните компоненти, върхов инженеринг и дизайнерско ноу-хау, екипът на BitFenix е „обречен” на успех.

В горните нива на конкуренция, разликата между първо и второ място може да бъде тънка като бръснач, което означава, че всяко предимство е от значение. BitFenix предлага високо-ефективните продукти, осигурявайки на потребителя така желаното предимство.

Във Велекс ИНК вече можете да намерите първата big tower кутия на BitFenix а именно Colossus. До края на годината на пазара ще се появи и по-малкия и „брат” Survivor както и модификацията му Survivor Core.


Етикети: , , , , ,


2 коментара

 1. 1 zenek // 12.10.2010 в 13:48

  Просто чувствам как “екипът на BitFenix е „обречен” на успех” :D
  Как можахте да ползвате точно този израз, при положение, че на
  много от потребителите им е ясно колко Abit беше обречен на “успех”
  Цената на Colossus е 348.70 лв. Това е приемлива цена за марков
  производител на техника, все пак са се доказали и имат цели две
  кутии, като единият модел го има черен или бял ;D

 2. 2 Сашо // 12.10.2010 в 14:51

  “BitFenix създава най-съвременните компютърни хардуерни и периферни устройства, които размиват границата между човека и машината.”

  С други думи правят човека тъп почти, колкото машина или повече?