Logitech представиха новата Gaming Keyboard G110

Logitech представиха новата Gaming Keyboard G110

В раздел: Новини от на 16.10.2009, 7,111 показвания

Logitech представиха най-новата си клавиатура Logitech Gaming Keyboard G110. Както си личи и от името, новата клавиатура е предназначена за запалени геймъри (не че не може да се ползва и от не чак толкова запалени геймъри ;) ).

logitech-G110logitech-g110Новата клавиатура ще разполага с подсветка на клавишите с възможност за промяна на цвета на светлината (особено полезна функция ако ползвате клавиатурата на тъмно или при минимално осветление докато играете), възможност за програмиране на клавишни функции и комбинации по желание на потребителя плюс вграден вход/изход за слушалки и микрофон и съответният клавиш “mute” за изключване на звука.

logitech-G110_2

Освен това клавиатурата разполага с допълнителен USB 2.0 порт към който можете да включите мишка, USB Flash памет или каквото се сетите външно USB устройство директно към клавиатурата.

logitech-G110_3

За да се избегне натискането на Windows клавишът или клавишът за контекстно менъ по невнимание докато играете, клавиатурата разполага със “заключване” на съответните клавиши.

Клавиатурата ще влезе в продажба в началото на следващата година, а очакваната цена е около 160лв.


Етикети: , , ,Коментарите са забранени.