Transcend пуска супернова CFast карта-памет

Transcend пуска супернова CFast карта-памет

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.11.2010, 3,605 показвания

Флаш-картата от следващо поколение използва SATA интерфейс в CF форм фактор

Водещият производител на решения за съхранение на данни обяви нова продуктова линия. Революционните по определението на Transcend CFast флаш карти разполагат с бързия SATA интерфейс вграден в съществъващия CF форм фактор, като предлагат подобрена производителност и удобство за използване в множество промишлени приложения.

Както и при SD картата с усъвършенстваните версии SDHC и SDXC, CFast е най-новата спецификация за CF карти разработена от CompactFlash Асоциацията (CFA) като преносимо високоскоростно сторидж решение за индустриални цели. В сравнение с текущите CF карти базирани на по-бавния ATA/IDE интерфейс, CFast карртите на Transcend използват по-модерния SATA интерфейс с впечатляващите скорости на трансфер до 108MB/s. С инсталирана CFast карта потребителите на промишлени РС или SATA 3Gb/s съвместими устройства ще могат да съхраняват и да извършват достъп до информация значително по-бързо в резултат на подобрената комуникация между картата и хост устройството.

С размери 42.8mm x 36.4mm x 3.3mm, новите CFast карти на Transcend имат същите физически дименсии като традиционните CF карти. Комбинирайки висока скорост и преносимост, Cfast модулите са проектирани за производителност съвместима с SSD дисковете, и като такива могат да бъдат използвани като стартиращи устройства. Благодарение на технологиите StaticDataRefresh и EarlyRetirement, тези флаш-карти могат да коригират грешки в данните и да удължават живота на своите клетки памет.

CFast картите на Transcend ще се предлагат с капацитети 2GB, 4GB, 8GB и 16GB. Те са перфектното сторидж решение за потребителите, които търсят скорост, компактни размери и надеждност. Допълнителна информация за продуктите на Transcend можете да намерите чрез официалния дистрибутор Диджи Електроникс, или на www.digi.bg.


Етикети: , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.