Transcend вдига капацитета на бързите USB флаш-модули

Transcend вдига капацитета на бързите USB флаш-модули

В раздел: Новини от на 16.11.2010, 5,723 показвания

Устройствата с 64GB побират 640 минути Full HD видео

Transcend Information, Inc. добави 64GB-тови модели към своята Ultra Speed серия USB флаш памети. Комбинирайки голям капацитет с висока производителност, сега JetFlash 600 и JetFlash 620 ще задоволят и най-взискателните потребители, които ще могат да записват огромни обеми информация за значително по-малко време.

Трудно е дори да си представим с колко файлове и данни ни се налага да работим в епохата на информационния бум. Високоскоростните USB флашки на Transcend сега идват с внушителния 64 GB капацитет, позволяващ съхраняването на над 16 000 снимки с високо качество, 640 минуто Full HD видео, и практически неограничено количество документи в устройство по-малко от човешки палец.

Допълнителна стойност към Transcend JetFlash 620 моделите добавя софтуерът JetFlash SecureDrive. С негова помощ ще можете да запазите от очите на любопитни хакери или колеги вашата конфиденциална информация в заделена, защитена с парола зона на устройството.

Като се възползва пълноценно от двуканалната технология, флашките Transcend от серията Ultra Speed осигуряват скорости на четене до 32MB/s и на запис до 18 MB/s. Високата производителност значително скъсява времето за трансфер на информация, и превръща USB модулите в идеалните средства за пренос на големи обеми данни – музика, цифрови снимки, Full HD видео.

Както елегантният черен JetFlash 600, така и гланцово-белият JetFlash 620 сега се предлагат с капацитети 4GB, 8GB, 16GB, 32GB и 64GB. Те идват с ограничената доживотна гаранция на Transcend. Клиентите на компанията могат да изтеглят софтуера за управление на данните Transcend JetFlash Elite, за да се възползват максимално от качествата на продуктите.


Етикети: , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 Transcend вдига капацитета на бързите USB флаш-модули | Ochakvai.com // 17.11.2010 в 12:18

    […] hardwarebg.com Линк към оригинала: ЦЪК VN:F [1.9.5_1105]моля изчакайте…Оценка: 0.0/10 (0 гласа)VN:F […]