Софтуерни подобрения в Boxee Box от D-Link

Софтуерни подобрения в Boxee Box от D-Link

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 23.11.2010, 3,578 показвания

Устройството предлага още по-интуитивен потребителски интерфейс и вече е достъпно за поръчка на Стария континент

D-Link, водещ доставчик на мрежови и комуникационни решения, обяви появата на софтуерно обновление, което прави още по интуитивно сърфирането и разглеждането на съдържание от Интернет в хитовото устройство Boxee Box.

С опростения стартов екран и интуитивно меню потребителите още по-бързо и удобно ще се ориентират в боравенето с устройството. Предпочитани линкове и специфичните приложения ще бъдат извеждани на началната страница, а бързите връзки към ключови секции ще подобрят достъпа до предпочитано съдържание.

В D-Link винаги се стремим да улесним максимално потребителя и да му дадем най-доброто възможно преживяване с нашите продукти. Затова приветстваме появата на софтуерните подобрения за по-интуитивна работа с Boxee Box.”, коментира Кевин Уен, Президент на D-Link Европа.

С Boxee Box от D-Link потребителят е буквално на едно кликване от любимите си филми, музика или приложения. Настоящото софтуерно обновление прави използването на устройството още по-лесно и приятно.”, допълва Андрю Кипън, Маркетинг вицепрезидент в Boxee. “Новият фърмуеър позволява на потребителя бързо да открива от главното меню това, което иска да гледа в момента, както и да види директно препоръчано от негови приятели съдържание.”

Вижте промените в следващите екрани:

Повече за Boxee Box от DLink

Boxee Box от D-Link позволява гледане на филми и ТВ програми от Интернет, извеждане на поточно видео от почти всеки сайт, общуване с приятели в социални мрежи като Facebook, слушане и организиране на музикални файлове, снимки и видео, както и сърфиране в Мрежата. Всичко това – само с помощта на удобното дистанционно управление. Решението Boxee Box на D-Link променя завинаги начина, по който потребителите използват цифровите технологии като им предоставя нов, вълнуващ и удобен начин за достъп до безплатно или платено Интернет съдържание.


Етикети: , , , , ,


Коментарите са забранени.