Gran Turismo 5 в продажба от днес в Public

Gran Turismo 5 в продажба от днес в Public

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 25.11.2010, 6,281 показвания

Public, Sony Bulgaria, Logitech и ESL организират национален турнир със страхотни награди по случай премиерата на играта

От днес, след множество отлагания и пресрочени пускови дати Gran Turismo 5 най-сетне ще направи своят дебют. В чест на това събитие на 4.12.2010 от 11 часа, верига магазини Public организират ексклузивен Национален Grant Turismo 5 турнир, имащ за задача да определи 16-те най-добри виртуални състезатели, които ще участват на големият финал на 11 декември в София. Турнирът е напълно безплатен за всички желаещи, така че единственото, което ви трябва са малко кураж и вяра в собствените възможности.
Най-добрите състезатели ще се бораят за страхотни награди :

 • Шампион – LCD телевизор Sony KDL-32EX402AEP
 • Второ място – Волан Logitech G27
 • Трето място – Волан Logitech Driving Force GT

Условията на турнира:

 • Турнирът е открит и всеки желаещ  да участва е добре дошъл, независимо от уменията, пола или възрастта си.
 • Стартът е от 11 часа на 4 декември 2010, като на всички участници ще им бъде дадена възможност да участват в квалификации.
 • И двата турнира ще започнат в съответните магазини – Public София (The Mall) и Public Варна (бул.Сливница 24) по едно и също време точно в 11:00 часа.
 • Записването ще става на място в деня на самия турнир.
 • Играчите ще трябва предоставят имена, валиден e-mail  и телефон.
 • Всички финалисти ще трябва да потвърдят участието си не по-късно от 8 декември 2010. В случай, че някой от 16-те финалиста се откаже, неговото място се заема следващият по класиране играч.
 • Големият финал ще се състои в Public София на 11 декември от 11 часа и 11 минути.
 • Ако имате въпроси пишете на games@public.bg

За играта:

Чакането определено си е струвало, защото авторите са сътворили най-реалистичната състезателна игра до този момент, включваща внушителен автопарк от 1,000(хиляда! – няма грешка в цифрата) пипнати до последният детайл автомобили, прекрасен онлайн режим с всичките прилежащи екстри като класирания, таблици с най-добрите състезатели, гласов чат и т.н. Това огромно разнообразие е впрегнато, за да задоволи претенциите и на най-взискателните геймъри – включени са бесни шосейни надпревари, рали, дрифтинг, картинг, както и онези толкова американски надпревари, наречени NASCAR® . Прибавяме наистина  зашеметяващата графика и стереоскопична 3D картина и получаваме, нито повече, нито по-малко от най-добрия рейсинг правен някога.

Допълнителна информация за играта

 • Невероятен автопарк включващ над 1, 000 автомобила от екзотични красавци на четири колела, мощни зверове  и ултралуксозни суперколи. Всички могат да се тунинговат , подобряват  и настройват според желанието на играещия.
 • Трасетата включват както реални писти, така и специално направени от разработчиците – всички впрегнати в единствената цел да доставят максимално удоволствие от надпреварите, независимо  дали става дума за офроуд, дрифтинг, картинг или  NASCAR. Ако и това ви се вижда малко, може да използвате новият режим Course Maker, за да създадете вашето състезание на мечтите.
 • Серията Gran Turismo  от години е атестат за качество при рейсинг игрите, а това означава и армия от верни фенове. Създателите са обърнали специално внимание на онлайн частта, предоставяйки система за предизвикване на приятели и нова, специална виртуална стая, в която можете да си говорите на воля.
 • Екстрата  Photo Travel  пък ще ви даде възможност да направите невероятни снимки на любимата ви виртуална кола, на фона екзотични пейзажи с виртуалната SLR камера.  А тя работи, както при стандартните 2D телевизори, така и при все по-популярните стереоскопични 3D приемници.
 • Ако пък не сте почитатели на онлайн състезанията е предвиден специален A-Spec режим, където да подобрявате уменията си, отключвайки нови модели коли. Той е направен така, че да ви предложи пълната палитра от всички състезателни стилове и изживявания.

Доста интересен и свеж е режима в който влизате в ролята на треньор. Да, на треньор! Вашата задача е да обучите виртуален състезател( за чието поведение отговаря изкуственият интелект)  и да го направите най-добрия от най-добрите, извеждайки го на върха в специалния  B-Spec career mode.


Етикети: , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.