Нови цветни офисни устройства на Xerox осигуряват висока производителност и екосъобразен печат

Нови цветни офисни устройства на Xerox осигуряват висока производителност и екосъобразен печат

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.11.2010, 2,875 показвания

Ксерокс България предлага на пазара две нови цветни мултифункционални устройства WorkCentre® 7545 и WorkCentre 7556, проектирани за големи работни групи и графичната индустрия – за повишаване на производителността и постигане на дългосрочни цели.

Новите МФУ печатат със скорост съответно до 45 и 50 страници в минута в цветен режим и 45 / 55 страници в минута – в черно-бял. Устройствата поддържат функциите печат, копиране, сканиране, изпращане на факс и e-mail, както и решения за управление на документи и работни потоци, които улесняват работата в офиса.

„Xerox продължава да представя нови продукти, които отговарят на динамично променящата се работна среда.” каза Рик Дастин, президент, Enterprise Business Group, Корпорация Xerox. “Тези нови офисни МФУ предлагат по-добри начини за управление на документи, които правят нашите клиенти по-продуктивни и ефективни, и в крайна сметка, по-конкурентни.”

Изключителен цвят

Мултифункционалните устройства предлагат четири усъвършенствани функции, които дават на бизнеса повече контрол за създаване на документи с превъзходен цвят. Те включват:

 • Качество на изображението с изходна резолюция 1200 x 2400 dpi;
 • Инструмент за цветни редакции Color by Words, който възпроизвежда точни и живи цветове още при първото отпечатване;
 • Допълнителен (по избор) печатен сървър EFI Fiery, който предоставя възможности за печат на приложения от графичната индустрия;
 • Контрол върху достъпа до устройството – напр. възможност за цветен печат само за определени потребители.

Функции за производителност

Офисните служители могат да спестят време, използвайки четири нови инструмента за сканиране и обработване на документи:

 • USB порт за принтиране и сканиране, разположен на предния панел;
 • Сканиране към мрежа, към пощенска кутия  или PC, посредством автоматично насочване на документи;
 • Файлове с текстово търсене (text-searchable) – за лесно откриване на информация в сканирани документи;
 • Технологията на Xerox Extensible Interface Platform® (EIP) за проектиране на персонализирани приложения за работни процеси.

Отговорност към околната среда

WorkCentre 7545 и WorkCentre 7556 имат четири основни екологични характеристики:

 • Емулсионно-агрегиран тонер на Xerox с ултра ниска температура на топене и индукционно топлинно изпичане, което намалява потреблението на електроенергия;
 • LED скенер, който изразходва 1/3 по-малко енергия от традиционните скенери;
 • Печатен драйвер Earth Smart, който може да бъде настроен за двустранен печат, печатни проби, печат без полета и отпечатване на две страници върху една;
 • Устройствата са сертифицирани по стандарта  ENERGY STAR®

Новите принтери са оборудвани с модерни функции за сигурност, които включват криптиране на хард диска, унищожаване на файла от хард диска на устройството след отпечатването му (Image Overwrite), изолиране на факса за предпазване от непозволен достъп до информация и мрежова регистрация за ограничаване на достъпа до функции като сканиране, изпращане на email и факс.

За Xerox

Xerox е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и услуги ще намерите на: www.xerox.bg и www.xerox.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.