Видео от официалната премиера на Windows 7 в България

Видео от официалната премиера на Windows 7 в България

В раздел: Новини от на 23.10.2009, 3,812 показвания

Първата част от официалното представяне на новата операционна система Windows 7 на Microsoft в България. Събитието се състоя днес, 22-ри октомври, в Модерен Театър в София. Във видеото по-горе се съдържа официалното приветствие на Огнян Киряков, генерален директор на Microsoft България, а съвсем скоро очаквайте да кача и останалите клипове, които заснех по време на събитието…

Втората част съдържа представяне на някои от новите възможности на операционната система от Станимира Добруджалиева, продуктов мениджър за Windows в Microsoft България, заедно с Иван Андреев от Sony България.

Третата част съдържа представяне на още някои от нововъведенията в операционната система от Огнян Данчев, директор на ОЕМ сегмента в Microsoft България.

Четвъртата част съдържа представяне на още новости и жива демонстрация на мултитъч функционалността в Windows 7 от Огнян Данчев, директор на ОЕМ сегмента в Microsoft България и Илия Тошев от HP България.

Петата последна част съдържа няколко думи за очакваното въздействие на Windows 7, след което следват въпроси и отговори и за финал няколко думи за инициативите на Microsoft в последните дни.

win7-launchНе пропускайте да прегледате и другите интересни видеоматериали, които заснехме по време на събитието покрай наличните демонстрационни машини специално за премиерата на Windows 7. Например видеото с допълнителна демонстрация на Multitouch лаптопа HP Pavilion DV3 под windows 7 или пък повече информация за под формата на видео за Windows 7 Starter, функциониращ на по-стар и слаб хардуер, като Pentium 3 на 600 MHz s 512MB системна памет…


Етикети: , ,


5 коментара

 1. 1 babhomed // 23.10.2009 в 00:19

  хяхяхх голям спек..Хареса ну въпроса за производителноста на машините…И междо другото този човек не отговаря конкретно на въпросите а както всички представеители овърта.

 2. 2 Sokratus // 23.10.2009 в 11:03

  Неразбираемо е как им дават заплати на представящите!?! Не разбират от софтуер, а и за търговци май не ги бива!!!
  Сега вече ни е ясно, защо Windows струва все повече и повече!
  ;)

 3. 3 Dk_vr // 23.10.2009 в 13:39

  Направо се чудя как можа да кажеш толкова глупости в 3 реда.
  Мислиш ли че е лесно да излезеш пред толкова хора и обясняваш. И то при условие, че едно 90% от тях са готови да питат интересни въпроси.

 4. 4 Радо // 23.10.2009 в 15:25

  Dk_vr, виж една чужда презентация и ще разбереш колко е прав Sokratus. И тва е все едно да кажеш, че е ОК пилотите да разбиват самолети “защото знаеш ли колко е трудно да караш такава голяма машина?”. Нали това им е ш***ната работа!

 5. 5 Благо // 25.10.2009 в 20:23

  Второто клипче беше забавно, когато тази жена обяснява на ОЕМ-a за интерфейса и казва “Налагало ли ти се да сравняваш две неща?” и отговор “Да, разбира се!”. Много нагласено звучеше, но не се и съмнявам, че е нагласено, но не ми пука страшно много. Надявам се само да са направили най-накрая читава ОС, защото вистата в моментът е горе-долу стабилна, но още е неоптимизирана, но пак са шибнали локалната мрежа. На ХР беше лесно, само споделяш и няма пароли, няма нищо останало, във Виста и 7-цата иска парола и с ХР споделянето на принтер беше отврат.

  P.S.: Презентиращите се съдраха да използват чуждици, чужди думички, изобщо нямам думи.