AMD представиха най-бързите си шестядрени и двуядрени настолни процесори

AMD представиха най-бързите си шестядрени и двуядрени настолни процесори

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.12.2010, 3,704 показвания

Чиповете с повишена честота AMD Phenom™ II Black Edition ще зарадват РС ентусиастите

Вчера AMD (NYSE:AMD) обяви два нови “Black Edition” процесора, сред които и новият шестядрен флагман. Тези чипове, в съчетание със спечелилите вече признание чипсети на компанията от 8-ма серия, както и пуснатите наскоро графични карти AMD Radeon™ HD 6000 серия, ще помогнат за изграждане на системи с висока производителност и графични възможности. С тези РС, създадени по категорията VISION Black Technology, геймърите и РС ентусиастите ще се наслаждават на най-висок клас визуални изживявания, или Ultimate Visual Experience™ по дефиницията на производителя

  • AMD Phenom™ II X6 1100T е най-новият десктоп флагман на AMD. Той предлага характеристики от висок клас като отключени множители на честотата, Turbo CORE технология, и 6-ядрена производителност.
  • AMD Phenom™ II X2 565 Black Edition е достъпният процесор за ентусиасти, които търсят възможности за настройка на производителността на удивителни честоти.

Защо: Ръстът на съдържанието с висока резолюция и 3D цифровите медии създаде ново ниво на поглъщащи визуални изживявания. Гъвкавостта на компютрите базирани на VISION технологията създава за потребителите почти безгранични възможности като видео развлечения в Интернет, създаване на фото и видео съдържание, интензивни РС игри, възможно най-добри условия за многозадачен режим.

Кой: Всеки, който търси ъпгрейд с нов РС с многоядрен процесор, гъвкави възможности, видео с висока резолюция, и  3D графика ще може да почувства предимствата на VISION технологията на AMD.

За AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) е иновативна технологична компания, която работи съвместно със своите клиенти и технологични партньори, за да възпламени следващото поколение изчислителни и графични решения за дома, на работа и в игрите. За допълнителна информация, посетете http://www.amd.com.


Етикети: , , , , , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 JZ // 09.12.2010 в 13:01

    Thuban architecture is epic fail. Same shit like Daneb but with 2 more cores and a DIE that I can do my laundry on it.

    1100T is another attempt of the company to make some coins.