HP създаде нова ера в Cloud Computing

HP създаде нова ера в Cloud Computing

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.01.2011, 3,517 показвания

Нови решения могат да подобрят „облачния” бизнес

HP представи пакет от нови продукти и услуги, които ще позволят на бизнеса и публичния сектор да се възползват от силата на „облака”, като се гарантира достигане на необходимите нива на сигурност, производителност и наличност.

Cloud computing е ключова и развиваща се платформа за Instant-On Enterprise, където всичко и всички са свързани. Тези преимущества досега липсваха в направления като сигурност, наличност и лесно интегриране, от които бизнесът има нужда.

Новите HP Hybrid Delivery решения, предоставят предимствата на бизнес ниво cloud computing и същевременно се съобразява със специфичните нужди на бизнеса и публичния сектор.

“Cloud computing е водещата ИТ тенденция в момента и HP e готова да я реализира”, споделя Ан Ливърмор, изпълнителен вицепрезидент на HP Enterprise Business. “HP има богат опит, разнообразно портфолио и нужната организация за предоставяне на глобални услуги, които да помогнат на нашите клиенти в този процес на трансформация.”

HP Hybrid Delivery Cloud Solutions – „Облакът” за бизнеса

HP Enterprise Cloud Services-Compute предоставя т.нар. „частен облак” като част от съвременните HP центрове за данни. Като се ръководи от специфични правила за обслужване, изпълнение, сигурност и конфиденциалност, той предоставя на клиентите възможност за мигновено внедряване и сигурна скалируемост. Основаващ се на лидерството на HP в  Converged Infrastructure и обхвата на софтуерното портфолио за автоматизация и управление, той предоставя всички ресурси, необходими за достъп до хибридния „частен облак”.

HP CloudSystem е най-пълната, интегрирана система за създаване, управление и услуги на потребление в частна, обществена и хибридна „облачна” среда. HP CloudSystem комбинира силата на Converged Infrastructure на HP с установеното лидерство на HP Cloud Service Automation софтуер. Това предоставя унифицирани сигурност, управление и съгласуваност на приложенията, както и реална-физическа и виртуална инфраструктура.

HP CloudSystem поддържа HP Cloud Maps, предоставящи предварително конфигуриран каталог от продукти, които автоматично обезпечават оптимизирани приложения и инфраструктурни ресурси. HP CloudSystem позволява новите „облачни” услуги да са достъпни и използвани за минути.

HP Cloud Discovery Workshop помага на бизнеса и публичния сектор да разработят интелигентни стратегии и оптимални възможности за използване на „облака”. Той съдържа редица модули, които покриват голям спектър от теми, включително внедряване на бизнес модели, сигурност и идентифициране на точните услуги за „облака”. Тези работни семинари се водят от опитни професионалисти, които споделят опита на HP в глобалното „облачно” внедряване.

За повече информация относно новите предложения на HP, както и видео с Ан Ливермор, посетете: www.hp.com/go/cloudcomputing2011.

За HP

HP създава нови възможности технологията да има значително въздействие върху бизнеса, правителствата и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и инфраструктура, за да разреши проблемите на клиентите си. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) можете да намерите на http://www.hp.com.


Етикети: , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.