D-Link представя безжичен рутер с джобен размер

D-Link представя безжичен рутер с джобен размер

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 2.02.2011, 4,777 показвания

DAP-1350 осигурява високоскоростна 802.11n свързаност по време на пътувания и може да работи като рутер, устройство за достъп или безжичен клиентски адаптер

D-Link, водещ доставчик на мрежови и комуникационни решения, представи на българския пазар нов безжичен рутер с джобни размери и тройна функционалност. Новото предложение се отличава със стилен дизайн и компактни размери, съобразени с изискванията на често пътуващите домашни потребители или работещите отдалечено служители. DAP-1350 може да работи като стандартен безжичен рутер и по този начин да пренесе 802.11n свързаността и скорости на трансфер до 300 Mbps във всяка една точка. Устройството може да работи ефективно и в още два режима: като точка за достъп при добавяне на Wi Fi към всяка кабелна мрежа или като безжичен клиент за връзка на Ethernet устройство (като настолен компютър или игрова конзола) към съществуваща безжична мрежа. Рутерът поддържа WPA и WPA2 криптиране за надеждна защита на трафика.

DAP-1350 осигурява на пътуващите потребители сигурен и лесен начин за споделяне на Интернет навсякъде, както и за връзка към съществуваща кабелна мрежа в конферентна или хотелска стая, например. С добавяне на 3G адаптер във вградения USB порт лесно може да се превърне и в 3G рутер. Устройството е леко, с компактни размери и идва в специален кожен калъф за пътуване, което го прави идеално за мобилни служители. Може да бъде захранен както от електрическата мрежа с включения адаптер, така и чрез USB кабел от лаптоп.

DAP-1350 е насочен към домашни потребители, които използват безжична свързаност по време на своите пътувания или служители с отдалечен достъп до ресурсите на офисната мрежа.

DAP-1350 – основни характеристики

  • 1 LAN/WAN Fast Ethernet порт за кабелна връзка
  • Поддръжка на безжичния 802.11n стандарт
  • Поддръжка на SharePort технологията на D-Link за споделяне на принтери и устройства за съхранение чрез USB връзка
  • Поддръжка на 3G USB адаптер
  • WPS  бутон за бърза конфигурация на настройките по сигурността
  • Компактни размери, стилен дизайн. Специална калъф за пътувания
  • Лесна инсталация с D-Link Click ‘n Connect

Повече за DLink

D-Link е водещ доставчик в света на мрежова инфраструктура, предоставяйки иновативни, висококачествени и интуитивен продукти както за бизнеса, така и за крайните потребители. Вече повече от 25 години, D-Link създава и разработва утвърдени мрежови и безжични продукти, както и решения за съхранение, сигурност и IP системи за видеонаблюдение. D-Link представя пълна гама от мрежови решения за организации и потребители чрез своята глобалната мрежа от партньори и доставчици на услуги. Компанията разбира значимостта на сигурния достъп, ефективната защита и споделяне на данни и цифрово съдържание и е пионер в създаването и развитето на IP базирани технологии, решения за цифровия дом и бизнес приложения.


Етикети: , , , , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 Сашо // 02.02.2011 в 21:11

    евала, ако има и ipv6 поддръжка, ще е идеално