D-Link стартира атрактивна промоция за своите Smart комутатори

D-Link стартира атрактивна промоция за своите Smart комутатори

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.02.2011, 4,861 показвания

Всеки оторизиран дилър, закупил през февруари устройство от сериите DES-1210, DGS-1210 и DES-1100 участва в томбола с уникални награди – хитовия Boxee Box и сториджа DNS-320 Pulse

D-Link, водещ доставчик на мрежови и комуникационни решения, обяви специална промоция през февруари за българските партньори на компанията – „Плати по-малко. Вземи повече.” Всеки дилър, закупил  в рамките на месеца през оторизираните дистрибутори на марката устройство от сериите DGS-1210, DES-1210 и DES-1100, ще се включи в томбола и може да спечели мултимедийния център за съхранение и споделяне DNS-320 Pulse или уникалния TV стриймър Boxee Box. Топ предложението на месеца включва 9 модела, Fast Ethernet или Gigabit комутатори в различни портови модификации от трите серии, някои включват и PoE възможности. Всеки един от тях е ценово ефективна алтернатива на управляемите суичове и предлага печелившата комбинация от опростено управление и поддръжка, усъвършенствани функции по сигурността и функциониране в икономични режими с пестене на електроенергия.

„Тази промоция е част от стратегията на компанията, насочена към подпомагане на нашите локални партньори и предлагането на ценово ефективни и достъпни мрежови решения от следващо поколение за малкия и средния бизнес в България.”, коментира Анелия Чакърова, мениджър D-Link България. „Smart комутаторите на D-Link са съобразени изцяло с бизнеса на нашите клиенти – те са лесни за инсталация и конфигурация, предлагат високо ниво на сигурност и функции, типични за по-висок клас устройства като приоритизация, сегментиране на мрежата и виртуални локални мрежи.”

EasySmart DES-1100

Тази серия комутатори с Fast Ethernet интерфейс са предлагат интуитивно WEB управление, леснa инсталация и конфигуриране  което ги прави особено подходящи решения за малки мрежи. Устройствата подобряват мрежовата производителност като осигуряват високи скорости на трансфер на данни и безпроблемна работа с големи  файлове при локално съхранение или възпроизвеждане в реално време. Внедрена е ефективна технология за охлаждане без вентилатори, което на практика осигурява безшумна работна среда.

Гамата “EasySmart” е подходяща за малки работни мрежи – например за агенции и офиси, в които нуждата от управляемост на мрежовите ресурси нараства, но в същото време отсъства техническа експертиза за поддръжка на управляем комутатор.

Вижте основните технически характеристики на моделите на http://dlink.bg/blog.

Основното за сериите DGS-1210 и DES-1210

Серията Smart комутатори на D-Link предлага по-голям набор управляеми функции, интуитивно управление, Power-over-Ethernet свързаност в някой модели, иновативен SafeGuard Engine, 802.1Q VLAN,  802.1p QoS приоритизация на трафика (вкл. през VLAN), поддръжка на LLDP – протокол за по-лесно управление на мрежовата структура и много други. Всички модели притежават усъвършенствани функции по сигурността като ACL, контрол на достъпа чрез 802.1x идентифициране в конкретен порт и филтриране по MAC адрес, както и възможност за Guest VLAN. Комутаторите се отличават с интелигентно управление на охлаждането и функции за пестене на електроенергия.

Повече за серията на http://dlink.bg/blog.

Устройствата от промоцията могат да бъдат закупени директно или поръчани през оторизираните дистрибутори на D-Link в страната.

Повече за DLink

D-Link е водещ доставчик в света на мрежовата инфраструктура, предоставяйки иновативни, висококачествени и интуитивен продукти както за бизнеса, така и за крайните потребители. Вече повече от 25 години, D-Link създава и разработва утвърдени мрежови и безжични продукти, както и решения за съхранение, сигурност и IP системи за видеонаблюдение. D-Link представя пълна гама от мрежови решения за организации и потребители чрез своята глобалната мрежа от партньори и доставчици на услуги. Компанията разбира значимостта на сигурния достъп, ефективната защита и споделяне на данни и цифрово съдържание и е пионер в създаването и развитето на IP базирани технологии, решения за цифровия дом и бизнес приложения.

За повече информация посетете www.d-link.bg/blog.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.