Exceleram – памет по вкус и цвят на клиента

Exceleram – памет по вкус и цвят на клиента

В раздел: Новини от на 5.03.2011, 3,926 показвания

Преди около седмица ви представихме в новините “твърде горещата” за пазара EP серия памети на Exceleram, при която допълването на модулите памети с презерватив едва ли е било подминато равнодушно от някой :). Следващото предложение на Exceleram към потенциалните купувачи е не по-малко атрактивно – памет по вкус и цвят на клиента. Да, точно така, всеки човек има оформена някаква представа в съзнанието си как би трябвало да изглежда мечтаната от него памет и по този начин ще получи възможност да я реализира. Клиентът ще може да избира конкретната серия памет, която иска, дали да бъдат поставени охладители на паметта и техния тип (като дори от всяка страна може да бъде монтиран различен тип охладител), както и цветът, и начинът на опаковане на паметите. В момента са налични няколко цвята за охладителите, но Exceleram работят върху разширяването на цветовата гама.

В началото Exceleram ще приемат “тестови” поръчки само от територията на Германия, но ако услугата се приеме добре биха могли да я разширят и извън границите й. Остава да следим с интерес, дали ще разширят своята идея и върху “горещата” EP серия, предлагайки към комплектите от нея различни видове презервативи –  по избор на клиента :D.

3 коментара

  1. 1 Алекс // 05.03.2011 в 12:04

    Когато започнат да правят рамта с Black PCB и черен матов охладител бих си взел такава :lol:

  2. 2 Bobi // 05.03.2011 в 13:54

    И ако може, с паметите да върви някакъв универсален лубринакнт – хем да си смаже човек перките, хем и за… :)

  3. 3 ХристоС. // 05.03.2011 в 17:53

    Алекс, в продуктовия каталог на eXceleRAM фигурират модели с черни PCB, за съжаление количествата от тези платки са много лимитирани и не е възможно да се предлагат масово на този етап.