Siemens IT Solutions and Services става SAP-сертифициран доставчик на услуги в облака

Siemens IT Solutions and Services става SAP-сертифициран доставчик на услуги в облака

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 16.03.2011, 4,226 показвания

Siemens IT Solutions and Services обяви, че вече е SAP-сертифициран доставчик на услуги в облака. Световният аутсорсинг доставчик ще предлага на клиентите си по света услуги за хостинг в облака за SAP бизнес приложения в сертифицирана и стандартизирана среда.

Това гарантира висока надеждност, сигурност и качество на динамичните хостинг услуги, които Siemens IT Solutions and Services предлага в допълнение към SAP решенията. Новите услуги за хостинг в облака са базирани на платформа, която комбинира различни технологии за виртуализация. Като световен партньор на SAP, компанията предоставя услугите по целия свят от собствена облачна инфраструктура.

“Центърът за управление на данни на Siemens IT Solutions and Services използва технологии за виртуализация и предоставя утвърдени решения с високи нива на автоматизация и стандартизация, които отговарят на най-високите изисквания за сигурност, защото се намират в частен облак. Това позволява на нашите клиенти да бъдат много гъвкави в бизнес процесите си. За тази цел, ние разширяваме портфолиото си от облачни услуги, като включваме и поддръжка на SAP решения,” сподели г-жа Веска Давидова, управител на Siemens IT Solutions and Services България.

Потребителите могат да се възползват от изключително лесни за моделиране и конфигуриране основни пакети, бърз достъп, високи стандарти за сигурност и ниски разходи, тъй като услугите се използват само тогава, когато има нужда от тях.

“Новата услуга дава големи възможности на обществения сектор, който е изправен пред предизвикателството да оптимизира разходите си и да оперира с намалени бюджети. Облачните услуги на Siemens IT Solutions and Services могат да спомогнат за редуциране на разходи и в същото време за гъвкаво предлагане на услуги без големи капиталови инвестиции в ИТ инфраструктура,” добави г-жа Давидова.

Siemens IT Solutions and Services има дългогодишен опит в хостинга на SAP приложения. Повече от половин милион потребители по света вече разчитат на услугите, предоставени и подкрепени от надеждните облачни инфраструктури на водещия аутсорсинг доставчик с дългогодишен опит в ИТ интеграцията.

За Siemens IT Solutions and Services

Siemens IT Solutions and Services e водещ международен доставчик на комплексни ИТ решения и услуги от един източник – от консултиране и управление на ИТ инфраструктура до системна интеграция. Служителите на Siemens IT Solutions and Services са 32,000, а приходите на компанията възлизат на 4,2 млрд евро. В България Siemens IT Solutions and Services е представен от над 110 служители. Портфолиото на Siemens IT Solutions and Services включва цялостни IT решения и услуги за организации от обществения и корпоративен сектор като индустрия, енергетика, здравеопазване, финансови услуги и телекомуникации.
Повече информация за Siemens IT Solutions and Services можете да намерите на: http://www.siemens.com/it-solutions


Етикети: , , , ,Коментарите са забранени.