Съфорумци от hardwareBG.com помогнаха на фен на ZZ Top

Съфорумци от hardwareBG.com помогнаха на фен на ZZ Top

В раздел: Блог от на 29.10.2009, 5,574 показвания

Сигурен съм, че заглавието е прозвучало твърде надуто, но истината е, че за пръв път се чувствам някак свършил “полезна работа” във форума, помагайки, заедно с доста от съфорумците ни, на един от участниците, който искаше да посети концерта на ZZ Top. За пръв път случвам на тема, в която някой толкова учтиво моли за помощ и пропуска заяжданията, като вследствие на спечелената награда се постара и да отдаде дължимото на всеки, който му е помогнал – буквално!

По-долу може да видите колаж, на който всички, които са дали своя глас в онлайн гласуването, спечелило билета на ironhacker и са го отразили в тази тема, участват със своя форумен аватар. И без това аватарите и никовете отдавна са се превърнали в нещо, което помним повече от реалните имена на хората, а ironhacker успя тук да благодари на всички по начин, който просто не би ми хрумнал. А новинката е просто за архивите, защото случката не е нещо, което се повтаря често.

zz

А, да, момците (другият е nikiptiki) се извиниха, че не всички аватари на съфорумци присъстват в колажа, но са включили и черен аватар като символ на “Безименния съфорумник” в името на онези, които не са написали в темата, че са дали своя глас. Много ме радват!


Етикети: , ,Един коментар

  1. 1 KiLLBiLL // 02.11.2009 в 01:42

    Похвално колеги, браво!!!