Водеща анализаторска компания обяви Oracle за лидер при софтуерните пакети за ефективно управление на бизнеса

Водеща анализаторска компания обяви Oracle за лидер при софтуерните пакети за ефективно управление на бизнеса

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.04.2011, 3,792 показвания

Водещата анализаторска компания Gartner, Inc. позиционира Oracle в Лидерския Квадрант на изследването си за 2011г. , “Магически Квадрант за софтуерни пакети за ефективно управление на бизнеса (Magic Quadrant for Performance Management Suites)”. (1)

Изследването на Gartner позиционира основните компании, определен пазарен сегмент на базата на тяхната цялостна визия и способността им да реализират тази визия.

Според Gartner – „Представянето на компаниите-лидери превъзхожда това на останалите доставчици на софтуерни пакети за ефективно управление на бизнеса. Лидерите могат да доставят цялостна функционалност на решенията, да консултират и съдействат при тяхното пълно внедряване и да партнират в развитието на техните стартегии за ефективно управление. Лидерите успешно аргументират бизнес предложенията си, които отговарят на потребностите на клиентите и имат готовността и оперативния капацитет да ги внедряват успешно”.

Oracle’s Hyperion performance management applications е модулен пакет от интегрирани приложения за ефективно управление, които обхващат планиране, бюджетиране и прогнозиране, стратегия за управление, финансово приключване и отчетност, както и управление на доходността.
Oracle’s Enterprise Performance Management (EPM) system като система за ефективно управление на бизнеса комбинира водещите на пазара приложения Hyperion performance management applications, базовите приложения за бизнес анализ Oracle Business Intelligence (BI) Foundation и преконфигурирани приложения за бизнес анализ prebuilt BI applications интегрирани да подсилят стратегическите, финансовите и оперативните процеси за управление.

“Oracle доставя водещо на пазара цялостно решение за ефективно управление на бизнеса, което се развива непрекъснато, за да отговори на нарастващите потребности на организациите “, каза Хари Санкар, вицепрезидент на отдел “Продуктово управление”, Oracle. “Ние вярваме, че позиционирането ни в Лидерския Квадрант е свидетелство за богатството на функционалностите, широка партньорска мрежа, солидна клиентска база и интегрирана платформа.”

За Oracle

Oracle (NASDAQ: ORCL) предлага най-цялостните, отворени и интегрирани решения за бизнес софтуер и хардуерни системи в света. За повече информация посетете www.oracle.com/bg .

(1) Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Corporate Performance Management Suites,” от Нийл Чандлър, Джон И. Ван Декър, март, 2011


Етикети: , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.