SEO конференция 2011 – за трети път

SEO конференция 2011 – за трети път

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.05.2011, 3,570 показвания

За трета поредна година българските фирми за онлайн маркетинг и реклама SEOM и Averank организират SEO конференция – IT събитие, специализирано в сферта на оптимизация за търсещи машини.

SEO конференцията ще се проведе на 27 май 2011 г. в Интер Експо Център, София, от 09.00 до 18.00 ч. Тя ще включи 12 презентации на теми като оптимизация за търсещи машини, интернет маркетинг и реклама, маркетинг за социални медии и др., както и рецензии на уеб сайтове.  В края на конференцията ще се проведе кръгла маса с участието на всички лектори, която ще даде възможност за дискусия с присъстващите.

SEO конференция 2011 ще запознае участниците с последните тенденции в оптимизацията за търсачки и маркетинга за социални медии. Тя ще посочи най-добрите практики при подобряване видимостта на бизнеса онлайн и ще даде модерни инструменти за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсачки.

Сред лекторите са редица утвърдени специалисти от българския интернет маркетинг. Те ще обяснят възможностите, които предоставя SEO-ориентираната стратегия и ще дадат практически съвети и примери от опита си в онлайн маркетинга. Темите са подбрани така, че да се разгледат проблеми от практиката, с което конференцията цели да се утвърди като събитие, ориентирано към практическото използване на SEO.

SEO конференция се проведжа за пръв път през 2009 г. Тя е плод на усилията и познанията на утвърдените български оптимизатори Огнян Младенов (SEOM) и Мартин Христов (Averank). SEO конференцията е предназначена за оптимизатори, интернет маркетинг специлисти, рекламисти, програмисти, уебдизайнери, PR специалисти и мениджъри.

За регистрация: http://searchengines.bg/registracia
За въпроси e-mail: info@searchengines.bg


Етикети: , , , , ,Коментарите са забранени.