HP увеличава продуктивността с ново многофункционално устройство

HP увеличава продуктивността с ново многофункционално устройство

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.06.2011, 3,764 показвания

HP анонсира ново лазерно многофункционално устройство HP LaserJet Enterprise M4555. Моделът е проектиран, за да помогне на организациите да увеличат своята ефективност и да подобрят документооборота си.

HP LaserJet Enterprise M4555 е сигурно и лесно за работа монохромно многофункционално устройство (МФУ), което е снабдено с няколко инструмента, създадени за големи предприятия. То разполага с едно от най-добрите решения за следене и управление на устройствата за печат HP Web Jetadmin. Принтерът използва фърмуерa HP FutureSmart, който гарантира, че той винаги е с последния наличен ъпдейт и HP Open Extensibility Platform, която опростява въвеждането и развитието на решения, както дело на НР, така и на трети страни.

„Това МФУ ще се предлага заедно с няколко иновативни решения за бизнес организациите. Новият модел е създаден, за да помогне на бизнеса да трансформира своята печатна среда в лесен за управление и наблюдение дигитален документооборот. Устройството отпечатва документи с професионално качество на достъпна цена, като в същото време щади околната среда“, каза Андреас Камке, продуктов мениджър за Европа, „Решения за печат“ (IPG) в НР.

M4555 предлага по-високи скорости на печат от своя предшественик – до 52 страници в минута в размер А4(1). Принтерът също така има цветен сензорен дисплей HP Easy Select и панел за включване на допълнителни хардуерни устройства.

Освен това, принтерът е снабден с технологиите за намаляване разхода на електроенергия Instant-on Technology(2) and HP Smart Printing technology. Те увеличават продуктивността и намаляват усилията, които са необходими за следене на нивото на консумативите, както и поръчването и подменянето им. HP LaserJet Enterprise M4555 разполага и с HP ePrint технология.

Като допълнение към тези функции, следните модели предлагат също:

  • HP LaserJet Enterprise M4555 МФУ: двустранен печат, мрежова свързаност Gigabit Ethernet, SSD памет и компактен размер
  • HP LaserJet Enterprise M4555h МФУ: двустранен печат, мрежова свързаност Gigabit Ethernet, криптиран твърд диск и компактен размер
  • HP LaserJet Enterprise M4555f МФУ: всички функции изброени по-горе плюс факс и допълнителна входяща тава за хартия с капацитет от 500 листа (общ капацитет от 1100 листа). Този модел е предвиден като отделно седящо устройство
  • HP LaserJet Enterprise M4555fskm МФУ: всички функции на M4555h плюс три допълнителни входящи тави за хартия с капацитет от 500 листа (общ капацитет от 2100 листа), стойка и 3 автоматични устройства за закопчаване с телбод

HP LaserJet Enterprise M4555 МФУ ще замени модела HP LaserJet M4345 МФУ.

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури, обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно и сигурно преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

 

(1) Измерванията са направени спрямо ISO/IEC 24734, като не е взет предвид тестът с първия набор от документи. За повече информация моля вижте http://www.hp.com/go/printerclaims. Точната скорост варира в зависимост от конфигурацията на системата, софтуерните приложения, използвания драйвър и сложността на документа.

(2) В сравнение с продукти, които използват традиционната технология за нанасяне на тонера – студено катодни флуоресцентни лампи (CCFL).


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.