Interactive Intelligence навлиза на пазара в България

Interactive Intelligence навлиза на пазара в България

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 10.06.2011, 2,863 показвания

Interactive Intelligence, водеща световна компания за интегрирани IP решения за бизнес комуникации, обяви навлизането си на българския пазар

Interactive Intelligence е международна софтуер компания, която предлага интегрирани комуникационни решения за автоматизация на контактни центрове, корпоративна IP телефония и автоматизиране на бизнес процеси. Компанията е сред определените от Software Magazine Top 500 световни доставчици на услуги и софтуер и е в Топ 100 на Forbes за най-добрите малки компании в Америка. За разлика от своите конкуренти, Interactive Intelligence винаги е била софтуер компания и е една от малкото, които предлагат своите решения и чрез SaaS модел.

В България Interactive Intelligence ще предлага своя водещ продукт Customer Interaction Center (CIC). CIC е интегрирана платформа за контактен център и бизнес телефония, създадена като интегрирано решение за контактен център, което елиминира разходите свързани със закупуване, поддържане и интегриране на хардуер-базирани системи. Софтуерът е базиран на отворения SIP протокол, което дава избор за въвеждането на различни хардуер платформи според предпочитанията на клиента. Компанията ще таргетира големи и средни организации с високи изисквания за ниво на качество на услугата или въвеждащи сложни маркетинг кампании за компании от финансовия, аутсорсинг и публичен сектори.

Софика Груп, водеща българска аутсорсинг компания и доставчкик на BPO решения, ще бъде партньор и ексклузивен дистрибутор на решенията на Interactive Intelligence в България. Г-н Димитър Филипов, директор стратегии и нови продукти в Софика отбеляза:

“Back-end решения като тези на Interactive Intelligence много често определят лидерството или загубата на бизнес в дадена индустрия чрез дефиниране на качеството на услугата. Решенията и услугите, които ще предлагаме съвместно с Interactive Intelligence, ще помогнат на българските компании да бъдат още по-конкурентни и като цяло, ще помогнат да запазим лидерската позиция на страната ни в аутсорсинг индустрията.”

Дейността на Interactive Intelligence в България ще бъде координирана от г-н Марсин Григиелски, регионален директор на компанията за Централна и Източна Европа.

За Interactive Intelligence Interactive Intelligence Inc.

Interactive Intelligence Interactive Intelligence Inc, (Nasdaq: ININ) е международен доставчик на интегрирани комуникационни решения за автоматизация на контактен център, корпоративна IP телефония и автоматизация на бизнес процеси. Решенията на компанията, които могат да бъдат инсталирани при клиента или предлагани като услуга, включват и специални приложения за вертикали като застраховане и събиране на вземания. Interactive Intelligence е основана през 1994 година и до днес има над 4 000 клиента от целия свят. Компанията е между Топ 500 световни доставчици на услуги и софтуер и е класирана от списание Forbes сред 100-те най-добри малки компании на Америка. Interactive Intelligence е позиционирана в лидерския квадрант на Gartner за инфраструктура на контактен център (проучване от 22 февруари 2010 г.). Служители на компанията наброяват 800 души и централата се намира в Индианаполис, САЩ. Interactive Intelligence управлява 19 офиса в Северна Америка, Латинска Америка, Европа, Близък Изток, Африка и Азия. За повече информация: www.inin.com.

За Sofica Group

Софика Груп е най-голямата българска компания в сферата на аутсорсинг на бизнес процеси – BPO (Business Process Outsourcing). Компанията отбеляза средногодишен ръст от 50% на продажбите през последните четири години, като само през 2010г. те са нараснали с 30 на сто. В Софика Груп работят над 650 специалисти, които обслужват клиенти на повече от 15 езика. От една година Софика Груп има представителство в Македония. Повече информация можете да намертите на: www.sofica-group.com.


Етикети: , , , , , , ,


Коментарите са забранени.