HP представи своя най-компактен цветен лазерен принтер

HP представи своя най-компактен цветен лазерен принтер

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 12.07.2011, 9,684 показвания

Цветният многофункционален принтер HP LaserJet Pro 100 M175nw подобрява ефективността и продуктивността на малкия и среден бизнес

Вчера (11.07.2011) HP обяви наличността на своя най-малък цветен лазерен многофункционален принтер.(1)

HP LaserJet Pro 100 color МФУ M175nw е предназначен за малките и средни предприятия. Моделът съчетава принтер, скенер и копир с професионално качество и технологии за пестене на време и средства, което го прави наистина стратегическа инвестиция.

На цена от 619 лева,(2) HP LaserJet Pro 100 МФУ M175nw помага на бизнеса да спести повече време и пари спрямо конкурентните лазерни принтери. Той постига това чрез ефективната си работа и висока енергийна ефективност с вградените технологии като HP Auto-Off,(3) Instant-on Technology(4), както и жични и безжични мрежови възможности.

Бизнесът получава възможност да печата на практика отвсякъде с технологията HP ePrint. Това е мобилно решение за печат, което дава възможност на потребителите да печатат имейли, снимки и бизнес материали директно от своя смартфон, ноутбук или друго мобилно устройство на всеки принтер на HP, снабден с ePrint технология.(5)

„М175 позволява на малките и средни предприятия да демонстрират качеството и професионализма, очаквани от големите компании, като в същото време отговаря на нуждите от практичност и достъпност на малкия бизнес. Заради своите наситени цветни разпечатки, компактни размери и ниска консумация на електроенергия, HP LaserJet Pro 100 МФУ M175nw ще се превърне в надежден и ценен бизнес инструмент“, каза Робърт Динкелакер, мениджър „Лазерни решения за печат“ в НР за региона на ЕМЕА.

За HP

 

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури, обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно и сигурно преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

 

(1) Спрямо размери на продукта от 441 мм x 421мм x 338 мм (ширина, дължина, височина)
(2) Препоръчителна крайно клиентска цена с ДДС. Реалните цени могат да варират.
(3) Възможностите на HP Auto-On и Auto-Off варират спрямо конкретния принтер и настройки.
(4) В сравнение с продуктите, които използват традиционна технология за разтапяне на тонера и флуоресцентна лампа с катод.
(5) За услугата, принтерът трябва да бъде свързан към Интернет. Времето за отпечатване на една страница може да варира. Списък с поддържаните документи и изображения е достъпен на www.hp.com/go/ePrintCenter. Някои лазерни принтери се нуждаят от ъпдейт на фирмуъера, за да използват услугата.


Етикети: , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.