Prestigio спонсорира дрифт-шампиона Александър Язов

Prestigio спонсорира дрифт-шампиона Александър Язов

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 19.07.2011, 7,935 показвания

Производителят на IT продукти с лайфстайл дизайн Prestigio ще спонсорира състезателя по дрифт Александър Язов. Това стана ясно по време на демонстрационното събитие Drift Day 2011, което се състоя на писта Дракон близо до Пловдив този уикенд.

Александър Язов се появи на трасето със своето BMW, на чието купе вече присъстват таблетите и навигациите от портфолиото на Prestigio. Марката и състезателят сключват договор за спонсорство до края на 2011, като желанието и на двете страни е партньорството да остане в сила за по-дълъг период от време.

„Изключително доволен съм, че ще работим с Алекс Язов и мисля, че заедно много си подхождаме,” обясни Борислав Георгиев, Продуктов мениджър на Prestigio. „Имам предвид, че той многократно е оценяван като един от най-атрактивните дрифтъри у нас, съчетавайки както отлично шофиране, така и стил в представянето си – нещо, което Prestigio има за цел в технологично отношение.”

Александър Язов има дългогодишен опит в дрифт-състезанията, като участва във всички български дрифт състезания и промоционални шоута за промотиране на спорта у нас. През миналата година той се класира в Топ 10 на гръцкия национален шампионат DriftWars, в който ще участва и тази година с подкрепата на Prestigio. На пистата Алекс разчита на собствените си умения, но за ориентиране на път той вече ще се доверява на навигация Prestigio GeoVision 5500.

За Prestigio

Марката Prestigio предлага комбинация от елегантност, високо качество, иновативни технологии и първокласен дизайн. Стараем се да предоставим по-добро изживяване за потребителите чрез луксозни продукти на конкурентна цена. Портфолиото ни включва широка гама от GPS навигации, eBook четци, таблети, домашни, бизнес и гейминг настолни компютри, външни памети, аксесоари за продукти на Apple, чанти за лаптопи и др. За повече информация посетете www.prestigio.bg


Етикети: , , , , , ,


Коментарите са забранени.