За шеста поредна година AnimeS-bg.com ще събере феновете на популярното японско изкуство аниме и манга

За шеста поредна година AnimeS-bg.com ще събере феновете на популярното японско изкуство аниме и манга

В раздел: Новини от на 20.07.2011, 3,739 показвания

Партито ще се проведе на 23 юли (събота) с начален час 11:00 и ще продължи до 20:00 часа. То ще бъде в club Element (НДК) в София . Мястото е избрано с оглед на големия си капацитет (над 1500 правостоящи места), както и с оглед на подходящите за целите на събитието дизайн и мултимедийни възможности.

Самото събитие ще представлява шоу, включващо много елементи. Ще бъде осигурена богата музикална програма, която съчетава няколко от най-популярните музикални стилове. Ще има игри с публиката, косплей конкурс, турнир по електронни игри и други. Освен това ще се състоят награждаванията в станалия традиционен конкурс за Miss и Mr AnimeS. Не на последно място, събитието ще бъде оживено от специална програма, включваща аниме визуализации.

Тази година в електронната част на събитието, ще имате възможността да станете свидетели на множество турнири сред които са турнир по StarCraft 2 (PC), Mortal Kombat 9 (PS3), както и World Of WarCraft TCG. Разбира се, са осигурени и подобаващи награди. Едната от тях е Spectral Tiger (един от най-редките маунтове в света за WOW), гейм фигурки, оригинални игри, мърчъндайз, манги и други.

Билетите са събитието вече са в продажба и могат да бъдат намерени в мрежата на eventim.bg Цената на стандартния билет е 10 лв., а за непълнолетни е 8 лв..

На място ще се продават и специализирани билети за WOW TCG на цена от 25 лв., които ще включват оригинално тесте карти или 3 бустера с възможност за участие в томболата за Spectral Tiger – първия официално заделен за България от Blizzard и Cryptozoic.

За участието в StarCraft 2 турнира и в Mortal Kombat 9 не се изискват допълнителни такси освен входа за събитието.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,


2 коментара

  1. 1 Ghost // 25.07.2011 в 08:44

    Имам един приятел , който ще се радва да отиде. Благодаря за инфото !

  2. 2 sid // 25.07.2011 в 12:18

    … какво стана със снимките от арт конкурса ???