Gigaset предлага телефон, подходящ за летните месеци

Gigaset предлага телефон, подходящ за летните месеци

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 26.07.2011, 3,255 показвания

Е490 на Gigaset е проектиран за работа и почивка извън дома

Лидерът на европейския DECT пазар Gigaset Communications представя безжичен телефон, специално проектиран за летните месеци когато хората прекарват голяма част от времето си извън дома. С вибрираща аларма, Е495 е перфектен за всеки, който иска да бъде открит докато работи в градината си или е край басейна. Gigaset Е490 е устойчив на прах, вода и удар. Телефона е проектиран да ляга удобно в ръката ви чрез вграден гумен пръстен по цялата му обиколка. Като част от Е490 се предлага щипка за колан, която ви позволява удобно да носите телефона и в същото време ръцете ви да са свободни чрез използване на интегрирана хендфри функция или включения в пакета хедсет.

Безжичния Е490 е удобен и за ежедневна употреба благодарение на цветния си дисплей, възможност за запаметяване на 150 контакта, SMS функция и много дълго време за разговор и изчакване. Дори да използвате градинска косачка или да сте при шумния басейн, чрез вградената вибрация на Е490 вие никога няма да пропуснете важно обаждане. Е490 е популярен и като семеен телефон поради изключително здравата му конструкция, възможност за бебефон функция и тихо звънене. Е490 използва последните ECO DECT технологии на Gigaset. Зареждащите устройства имат най-нова технология и възможност за смяна на режима на работа осигуряват ниско потребление на енергия. В ECO режим подаваното от устройството напрежение се редуцира с до 80 процента като подаваната мощност също се регулира автоматично, в зависимост от разстоянието между базовата станция и слушалката. Gigaset E490 е носител на наградите за дизайн red dot и Good Design Award.

Повече за Gigaset

Gigaset Communications GmbH е един от най-големите световни производители на безжични телефони и е пазарен лидер при DECT телефоните в Европа. Със седалище в Мюнхен, компанията развива, произвежда и предлага продукти с най-високо качество под марката Gigaset. Продуктовата гама на Gigaset включва телефони за фиксирани мрежи, устройства за VoIP и телефонни системи. Основната продуктова линия на Gigaset е разположена в Бохолт, Германия, където продуктите на компанията се произвеждат според най-строгите стандарти за качество и опазване на околната среда.

Повече за Gigaset Communications може да откриете на http://www.gigaset.com
Официален представител на Gigaset за България е “Биттел” ЕООД – http://www.bittel-bg.com


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,


Един коментар

  1. 1 emos // 14.08.2011 в 21:59

    Уточнение: доси и за сблъскващите се за пръв път с марката Gigaset не може да не им направи впечатление логото на Siemens. Отделно и от сайта на бренда се вижда, че Gigaset e продуктова линия на Siemens.
    Това като обосновка за: не трябва ли да се преправи представянето?