По-голям избор за феновете на автомобилните игри и авиосимулаторите ще предостави портфолиото на Thrustmaster ®

По-голям избор за феновете на автомобилните игри и авиосимулаторите ще предостави портфолиото на Thrustmaster ®

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 28.07.2011, 5,309 показвания

Марката аксесоари за компютри и конзоли вече е на българския пазар

IT компанията ASBIS България подписа договор с Guillemot Corporation за ексклузивно дистрибутиране на марката компютърни и конзолни аксесоари Thrustmaster. Портфолиото на марката обхваща широка гама геймпадове, волани и джойстици, които ще предоставят много по-богат избор на феновете на автомобилни игри и авиосимулатори както в по-достъпния ценови клас, така и в най-високите продуктови сегменти.

„Досега геймърите имаха много ограничен избор от подобни аксесоари за PC и конзоли. С Thrustmaster ще наситим тази категория и ще дадем решение за различните вкусове и възможности на потребителите,” каза Любомир Бабуров, Продуктов мениджър на Thrustmaster в ASBIS България и допълни: „Вярвам, че марката ще бъде приета добре от гейминг-общността у нас, тъй като Thrustmaster вече е добре познато име в много страни от Европа и по света.”

Guillemot Corporation, компанията, която проектира и произвежда продуктите на Thrustmaster, има богата над 20-годишна история и предлага моделите си в повече от 45 държави. Компанията се стреми да предоставя висококачествени ергономични продукти за запалените геймъри и изпълнението на тази задача е доказано с награди и призове от най-големите международни събития за потребителска електроника. На CES 2011 Thrustmaster получи награда за иновации в дизайна и проектирането за модела HOTAS WARTHOG™ – точно копие на джойстик и контролен панел на изтребителя от американските военновъздушни сили A-10C.

Този джойстик ще бъде наличен на българския пазар заедно с още няколко ключови продукта на Thrustmaster. Феновете на рейсинг-игри ще бъдат заинтригувани от волана с педали T500 RS, който е разработен специално за Gran Turismo 5, но е съвместим и с много други игри за PC и PS3. Специално за феновете на Ferrari е създаден геймпада Ferrari Wireless Gamepad 430 Scuderia Limited Edition, като дизайнът му е разработен съвместно с италианския авто-гигант. За потребителите, които се интересуват преди всичко от функционалността, Thrustmaster дава решения в по-ниския ценови клас, като геймпада 3in1 Dual Trigger rumble force и волана Ferrari GT Experience 2in1. Общо 20 модела на марката ще са налични в големите вериги за техника и магазините за потребителска електроника в цяла България.


Етикети: , , , , ,Един коментар

  1. 1 Daddy // 28.07.2011 в 23:40

    Какви пари е gamepad-a ? Бях си харесал един Thrusmaster като май единствената разлика е че оня е чисто черен.

    Разцъках с него NFS Hot Pursuit на PC и разлика с играта на PS3 не забелязах :)