МКБ Юнионбанк избра Oracle Siebel CRM

МКБ Юнионбанк избра Oracle Siebel CRM

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 23.08.2011, 3,577 показвания

Новото бизнес решение съкращава времето за отпускане на заеми и увеличава лоялността на клиентите

МКБ Юнионбанк внедрява нова система, с която банката с точност ще идентифицира потребностите на всеки отделен клиент. Софтуерът дава възможност за съставяне на индивидуален клиентски профил на база редица характеристики (като пол, доходи, възраст, предишни ползвани продукти и услуги и др.) и ще посочва най-подходящия кредит или депозит за всеки отделен клиент. CRM решението автоматизира и повечето от процесите в банката, което води до намаляване с до 30% на необходимото време за обработката им и до по-бързо обслужване на клиентите и по-бърза обработка на документите им.

„CRM системата ще ни позволи по-добре да идентифицираме нуждите на нашите клиенти и да ги насочваме към най-подходящите за тях продукти и услуги. С помощта й не само допълнително ще подобрим обслужването, но и ще се намали драстично времето, необходимо за отговор по дадена кредитна сделка”, коментира Мария Илиева, главен изпълнителен директор на МКБ Юнионбанк.

 

„Изборът на Oracle Siebel CRM, направен от MKB Unionbank, е доказателство за изключителния набор от фунционалности, които това портфолио от бизнес решения доставя на финансовата индустрия. Радваме се, че допринасяме за успеха на MKB Unionbank”, каза Клод Коларо – управляващ директор на Оракъл България.

За внедряването на Oracle Siebel CRM в МКБ Юнионбанк клиентът избра фирма ИБИС Системс, която е златен партньор на Oracle. Както сподели Георги Лазаров – изпълнителен директор в ИБИС Системс – фирмата ще се радва да сподели своя и на своите партньори от Германия дългогодишен опит, натрупан сред редица водещи компании в сектора в Западна Европа и на българския пазар. Очакванията на банката са в началото на 2012 новата система вече да работи за клиентите на МКБ Юнионбанк.

За Oracle

Oracle (NASDAQ: ORCL) предлага най-цялостните, отворени и интегрирани решения за бизнес софтуер и хардуерни системи в света. За повече информация посетете: www.oracle.com/bg


Етикети: , , , , , , ,3 коментара

  1. 1 йхйг // 23.08.2011 в 09:23

    това от графа платени съобщения ли е?

  2. 2 Mollov // 23.08.2011 в 09:57

    Обръщай малко повече внимание кое в кой раздел е поместено, и може би ще си спестиш нелепите коментари.

  3. 3 Момчил // 30.08.2011 в 17:27

    Системата да казва колко кредит ми трябва, честно казано го очаквах след половин години мъка с Oracle.