HP осигурява принт драйвъри и техническа поддръжка за Mac OS X Lion

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 31.08.2011, 3,080 показвания

HP обяви пускането на принт драйвър, който поддържа новата операционната система на Apple за Mac OS X Lion. HP и Apple са си сътрудничили, за да позволят на собствениците на Mac да използват над 1300 устройства за печат на НР и драйвър за скенерите на най-голямото портфолио от многофункционални устройства.

Драйвърите за печат на НР ще продължат да работят при потребителите на Mac, които ще направят ъпгрейд до Lion от по-стара версия на системата. Тези, които ще закупят Mac с Lion, могат автоматично да свалят последните версии на драйвърите на НР за печат, сканиране и за помощните програми за инсталиране и управление на принтера като кликнат върху иконата Apple и изберат Software Update.

Клиентите могат да намерят допълнителна информация за драйвърите на НР създадени за Mac на www.hp.com/support и www.hp.com/go/mac.

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури, обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно и сигурно преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.


Етикети: , , , , , , ,Коментари: