Gigaset S810 с Bluetooth: елегантна и универсална телефонна система с първокласни хендсфри функции

Gigaset S810 с Bluetooth: елегантна и универсална телефонна система с първокласни хендсфри функции

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 31.08.2011, 3,685 показвания

S810 e идеалният телефонен органайзер с гъвкави менюта за контакти за офиса и дома

Лидерът на европейския пазар Gigaset Communications представя в България своя нов и мощен телефон: Gigaset S810 с метална клавиатура. Този елегантен телефон от висок клас предлага първокласна и висококачествена хендсфри функция, която е напълно съвместима с новия Gigaset L410 хендсфри клип. Чрез Bluetooth може да свържете хедсет, а контактният указател с капацитет до 500 контакта може да бъде синхронизиран с Outlook клиент. Благодарение на Gigaset QuickSync софтуера S810 позволява и CTI телефония между компютър с Bluetooth и устройството, а потребителите могат да прехвърлят vCard данни от мобилния телефон на Gigaset S810 чрез Bluetooth.

Gigaset S810 предлага отлична хендсфри функция с брилянтно качество на звука по време на разговор или телеконференция, независимо от броя на участниците в разговора. Акустиката на телефона може да се адаптира според личните предпочитания на потребителя. S810 предлага четири различни хендсфри профила за идеално качество на звука.

Gigaset S810 е напълно съвместим с новия Gigaset L410 хендсфри клип. С иновативния L410, който лесно се закрепва към дрехите и тежи само 30 грама, ръцете на потребителите остават свободни, запазвайки пълната свобода на движение по време на разговор – без използване на висящи кабели или хедсет.

S810 на Gigaset се справя лесно с непрекъснато нарастващия брой контакти на бизнес партньори, семейство и приятели. Указателят побира до 500 контакта (vCards), всеки с памет за 3 телефонни номера, e-mail адрес и дата на раждане. При входящо обаждане телефонът показва името на обаждащия се и точно от кой от трите запаметени номера ви е набрал. Данните за контакт могат да бъдат лесно и бързо съхранени на компютър, а след това прехвърлени на телефона чрез безплатния QuickSync софтуер използвайки USB кабел или Bluetooth.

Компютър с Bluetooth позволява на потребителите да проведат разговор през CTI (интегрирана компютърна телефония) директно от листа с контакти на Outlook, само чрез един клик с мишката. И обратно – при входящо обаждане Outlook показва данните за обаждащия се на екрана.

Зареждащи устройства с най-нова технология и възможност за смяна на режима на работа осигуряват ниско потребление на енергия. В ECO режим подаваното от устройството напрежение се редуцира с до 80 процента като подаваната мощност също се регулира автоматично, в зависимост от разстоянието между базовата станция и слушалката. В ECO Plus режим устройството няма излъчване в състояние на изчакване и се активира единствено при наличието на входящо обаждане.

Релефната метална клавиатура и 1.8-инчовия цветен TFT дисплей на Gigaset S810 придават изискан вид на телефона. Блестящата черна повърхност на базовата станция има елегантен сребърен кант в синхрон с цвета на слушалката.

Повече за Gigaset Communications GmbH

Gigaset Communications GmbH е един от най-големите световни производители на безжични телефони и е пазарен лидер при DECT телефоните в Европа. Със седалище в Мюнхен, компанията развива, произвежда и предлага продукти с най-високо качество под марката Gigaset. Продуктовата гама на Gigaset включва телефони за фиксирани мрежи, устройства за VoIP и телефонни системи. Основната продуктова линия на Gigaset е разположена в Бохолт, Германия, където продуктите на компанията се произвеждат според най-строгите стандарти за качество и опазване на околната среда.


Етикети: , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 koki // 02.09.2011 в 12:09

    Кога ще спрат да произвеждат тия лъскавини ?