Официален Press Release от вносителя на WD за България относно новите S25 дискове на компанията

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 4.11.2009, 8,673 показвания

Western Digital LogoДнес, от фирмата вносител – Solytron, получихме и официалното съобщение към пресата относно пускането в продажба на новата линия SAS дискове на Western Digital за което ви съобщихме вчера.

Официалното съобщение гласи:

Western Digital разширява присъствието си в корпоративния сегмент с нови 6Gbps SAS дискове

Американската компания Western Digital представи моделната линия S25,  предназначена за сървъри от среден и висок клас. Устройствата са с 2.5 инча форм-фактор, поддържат SAS 6Gbps и 3Gbps интерфейси и са с обем 147 и 300GB. Серията S25 работи на 10 000 об/мин и се характеризира с отлична производителност (постоянна скорост 125MB/сек) и много висока надеждност (1 600 000 часа MTBF). Гаранционния срок на новите дискове е 5 години. Според Джон Койн, главен изпълнителен директор на компанията, това е стратегически ход, който цели да разшири и утвърди присъствието на компанията в корпоративния сегмент.

Очаква се, съвсем скоро новите дискове да са достъпни и на българският пазар през дистрибуторската мрежа на фирма Solytron.

Етикети: , , , ,

Коментарите са забранени.