Франс Ван Хаутен представи нови продукти и технологии по време на честването на 120-тата годишнина на Philips

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.09.2011, 3,881 показвания

Франс Ван Хаутен представи нови продукти и технологии по време на честването на 120-тата годишнина на Philips


Вчера Фанс Ван Хаутен, Главен изпълнителен директор на Royal Philips Electronics, подчерта,че иновациите са важен движещ фактор за растежа на компанията. Във встъпителната си реч по време на събитието „Иновативно преживяване”, посветено на 120-тата годишнина на компанията, г-н Ван Хаутен представи как Philips подобрява живота на хората още от своето основаване в Айндховен през 1891 г.

„Иновациите са нашият източник на енергия“, подчерта г-н Ван Хаутен в речта си. „И занапред ние ще продължаваме да инвестираме в значими иновации, които подобряват живота на хората. През 120-годишната ни история портфолиото на Philips се е променяло значително, но иновациите винаги са били в основата на нашите продукти и ще останат движеща сила в нашата стратегия, независимо от икономическата ситуация. Philips разполага с необходимото портфолио, за да предлага решения на ключови обществени проблеми като: застаряващото население, подобряването на условията на живот в градовете, промотирането на здравословен начин на живот и един по-устойчив свят. Нашите иновации повишават конкурентоспособността на бизнес-клиентите ни и предлагат възможности на потребителите ни да се наслаждават на по-добър живот. Предимствата на тези тенденции ще ни позволят да се развиваме както в установените, така и на развиващите се пазари“.

По време на събитието „Иновативно преживяване” Philips показа последните си иновации, сред които: решения за минимално-инвазивни лечения в кардиологията (HeartNavigator) и онкологията (HIFU-MRI), RéAura, революционната лазерна система за подмладяване на кожата и CityTouch, енергоспестяваща система за управление на външно осветление, която позволява интелигентен и гъвкав контрол на LED-базирано улично осветление за цял град. Компанията демонстрира също други вълнуващи продукти, които все още са в процес на разработване.

„Възнамерявам да внедряваме все повече иновации, за да привличаме все повече нови клиенти“, каза г-н Ван Хаутен. „Philips е компания, която работи на базата на задълбочени изследователски и инженерни компетенции. Постоянно привличаме блестящи таланти, с които да създаваме заедно изумителни неща. Ще съчетаваме значими иновации с хъс за победи и смели решения. На базата на перфектното изпълнение на всичко това, Philips ще се превърне в още по-успешна компания. Продуктите и технологиите, представени на събитието „Иновативно преживяване”, показват Philips такъв, какъвто е в моите представи – компания-лидер в иновациите, спечелила доверието на клиентите си.“

За повече информация за събитието „Иновативно преживяване”, посетете http://www.innovation.philips.com.

 


Етикети: , , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 Орлин // 29.09.2011 в 22:36

    Голямо геройство е да оцелееш в доминирания от азиатски компании свят на електрониката. Philips wimsnd, за разлика като други гиганти на електрониката, като Telefunken, Grundig, ITT и много още.

Коментари: