Logitech показа нова безжична мишка

Logitech показа нова безжична мишка

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 24.10.2011, 4,497 показвания

Logitech Wireless Mouse M525 предлага перфектна комбинация от прецизност, производителност и комфорт

Logitech представи Logitech Wireless Mouse M525 – идеалното решение за всеки, който иска да скролира бързо и лесно в уеб.

Logitech Wireless Mouse M525 притежава иновативно микро-прецизно колелце, което разполага с повече прореза за милиметър и по този начин осигурява по-фино усещане при навигация. То прави скролирането в дълги уеб страници по-бързо и по-лесно. В допълнение вграденото накланящо се колелце позволява придвижване назад и напред в Интернет браузъра с едно движение.

“Logitech Wireless Mouse M525 предлага по-бързо скролиране, навигация с накланящо се колелце и лазерно ниво на прецизност, така че да можете да сърфирате из уеб с лекота,” каза Стефана Здравкова, представител на Logitech за България. “Мишката предлага перфектна комбинация от прецизност, производителност и комфорт, като по този начин ви позволява свободно да взаимодействате с цифровия свят – място, където прекарваме все повече време.”

 

Изваяният дизайн на Logitech Wireless Mouse M525 и меките ѝ гумени области за захващане се приспособяват към ръката за постигане на естествен комфорт, докато компактният размер позволява лесно да я вземете с вас където и да се наложи да ползвате компютъра си – вкъщи, на работа или където и да е другаде. Благодарение на достигащия до три години живот на батериите, интелигентния спящ режим и превключвателя за включване и изключване можете почти да забравите за нуждата от смяна на батериите.

Миниатюрният универсален приемник на Logitech свързва до шест съвместими безжични устройства, така че пространството около компютъра е свободно и без бъркотия, като същевременно запазвате голям брой свободни USB портове.Авангардната оптична технология на Logitech осигурява лазерно ниво на прецизност дори на най-предизвикателни повърхности, докато потребява по-малко мощност, така че да се радвате на до три години живот на батериите.

 

Цена и наличност
Logitech Wireless Mouse M525е налична в продажба в България от октомври на препоръчителна крайна цена от 79 лв. с ДДС. За повече информация, моля посетете www.logitech.com.


Етикети: , , ,4 коментара

 1. 1 VLADO // 24.10.2011 в 15:16

  ай стига бе .. няма back/forwаrd бутон … и това ми било мишка за уеб

 2. 2 VLADO // 24.10.2011 в 15:18

  п.п. и доста малка … спада по скоро в клас “portable/за лаптоп”. Не я виждам за сериозни десктоп приложения и за хора с претенции.

 3. 3 Радо // 24.10.2011 в 16:22

  “В допълнение вграденото накланящо се колелце позволява придвижване назад и напред в Интернет браузъра с едно движение.”
  Чукча не читател?

 4. 4 VLADO // 24.10.2011 в 17:16

  Е пък аз го ползвам за друго (смяна на табовете!) … :) Ма здраве да е. Logitech Wireless TouchPad е нещо значително по интересно и иновативно от тая мишка.