Logitech представи линията си от безжични слушалки

Logitech представи линията си от безжични слушалки

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.10.2011, 5,043 показвания

 

Слушайте и играйте по-дълго с новите безжични слушалки с удобен дизайн, стерео звук и дълъг живот на батерията

Logitech представи линия от два нови модела безжични слушалки, всеки от които предлага кристален звук, на който да се наслаждавате с часове.

Независимо дали слушате звук от компютъра, смартфона или таблета си, сега можете да го правите удобно, без кабели и жици, които да не ви позволяват да се движите свободно. Благодарение на технологията, която оптимизира звука и намалява фоновия шум, можете напълно да се потопите в музиката, игрите или разговорите. Безжичните слушалки на Logitech осигуряват надеждна връзка и притежават презареждаща се батерия с дълъг живот, така че да можете да слушате, разговаряте и играете по-дълго.

“За нас е вълнуващо да представим тази линия от слушалки, разработени за хората, които не биха направили компромис с качеството на звука за сметка на удобството на безжичната връзка,” каза Винсент ван Рей, Регионален продуктов мениджър за „Гласов достъп“ в Logitech. “Потребителите могат да изберат слушалките, които най-много им допадат в зависимост от техния бюджет и типа устройство, което използват. Без значение кой модел ще предпочетат, те ще получат върхов продукт, който изпъква пред останалите на пазара.”, добави той.


Отличителни черти на безжичните слушалки на Logitech:


Logitech Wireless Headset H600

Logitech Wireless Headset H600 предлага безжичен звук за разговори и музика на вашето PC. Просто включете миниатюрния нано приемник в USB порт и забравете за него. Лазерно настроените говорители намаляват изкривяванията, така че да се насладите на чисти разговори и стерео звук, докато специалният микрофон за потискане на шума намалява фоновия шум. При това не сте вързани за бюрото си: можете да се движите на разстояние до 10 метра от компютъра в зависимост от настройките и условията на средата. Презареждащата се батерия ви позволява да слушате и разговаряте до 6 часа, а регулируемата лента за главата и слушалки ви осигуряват комфорт. Слушалките се сгъват, подобно на очила, което позволява лесното им съхранение и транспортиране.

 


Logitech Wireless Headset H800

Лесно е да се свържете и да превключвате между поддържаните PC-та, таблети и смартфони с помощта на вградените на самия корпус контроли на Logitech Wireless Headset H800. Лазерно настроените говорители и вграденият еквилайзер обещават богат цифров  стерео звук, а наличният микрофон за потискане на шума намалява фоновия шум. Движете се в разстояние до 10 метра от компютъра, докато сте свръзани към нано приемника или към произволно устройство по Bluetooth. Слушайте и разговаряйте по-дълго с презареждащата се батерия, която издържа до 6 часа, докато регулируемата лента за главата и слушалки ви осигуряват комфорт. Когато сте готови да се заемете със следващата си задача, просто сгънете слушалките, така че да не заемат място.


Цени и наличност

Logitech Wireless Headset H600 и Logitech Wireless Headset H800 са на пазарите в Европа от септември на препоръчителни цени съответно 119 лв. и 199 лв с ДДС.


Етикети: , , ,Коментарите са забранени.