Новата геймърска мишка G300 на Logitech вече е достъпна за българските геймъри

Новата геймърска мишка G300 на Logitech вече е достъпна за българските геймъри

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 2.12.2011, 5,456 показвания

Забележителните характеристики на Logitech® Gaming Mouse G300 осигуряват повече мощ и контрол при продължителна игра

Запалените геймъри в България вече могат да се възползват от всички предимства на новата Logitech® Gaming Mouse G300. Актуалното предложение на Logitech ще даде на PC геймърите истинско предимство пред конкурентите – девет програмируеми бутона, с които командите от клавиатурата са по-бързо достъпни и могат да се изпълняват чрез мишката.


Освен това, вградената памет на Logitech Gaming Mouse G300 позволява да се създадат до три различни геймърски профила на различни играчи и така мишката може да работи без допълнителен софтуер или да се мести с лекота между различни компютри, без да се налага да се конфигурира всеки път. Потребителите могат да управляват светлината на мишката и да задават един от седем цвята на всеки профил и така бързо и ясно да правят разлика кой профил е активен. Дизайнът и формата на мишката са създадени така, че тя да стои еднакво комфортно и в лява, и в дясна ръка.

Чудесно е, че любителите на игри в България имат възможност да се запознаят с качествата на най-новия продукт на Logitech, предназначен за тази ниша PC потребители. Ние обръщаме специално внимание на тези ентусиасти, които са и най-взискателни към компютърния хардуер по принцип. Като спонсор на неотдавна провелия се ON!Fest Logitech доказа, че държи да е близо до своите потребители и фенове, и да им предлага най-доброто, когато става дума за дигитални забавления”, заяви Стефана Здравкова, представител на Logitech за България. „Logitech G300 безспорно ще спечели хората, които обичат да играят продължително и държат на многообразието от действия и прецизността по време на игра.”, допълни тя.

Logitech Gaming Mouse G300 има 2500-DPI оптичен сензор, който следи отлично бавни и бързи движения върху най-различни повърхности, за да получавате адекватно отражение на екрана при всяко допълнително движение на ръката. Също така, по избор може да инсталирате софтуер, с който да настроите Logitech G300, точно както искате. Софтуерът работи и с клавиатурите, и слушалките от G-серията, така че след като създадете макроси веднъж, лесно ги споделяте между различни устройства от G-серията на Logitech.

Цена и наличност

Logitech Gaming Mouse G300 вече е на българския пазар на препоръчителна цена от 78 лева с ДДС. За допълнителна информация, моля посетете www.logitech.com.

За Logitech

Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , , , ,2 коментара

  1. 1 diemotherfucker // 02.12.2011 в 18:28

    ако я ima6e i безжична щеше да mi bude mi6ena за предпразнично e-pazaruvane

  2. 2 FTA // 18.12.2011 в 06:02

    Освен че не е безжична не е и лазерна. Стъпка назад, или по-точно по нисъкия клас на G700.