LG LW980S поставя нови стандарти при 3D телевизорите с Nano Full LED технология и усъвършенствани Smart функции

LG LW980S поставя нови стандарти при 3D телевизорите с Nano Full LED технология и усъвършенствани Smart функции

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 2.12.2011, 6,381 показвания

Продуктът от новото поколение CINEMA 3D на LG предлага оптимизирани възможности за свързаност и изключително високо качество на картината

Новото предложение в гамата телевизори на LG LW980S съчетава усъвършенствана CINEMA 3D технология, набор от Smart функции и Nano Full LED осветяване в един изключително елегантен продукт.

“LW980S е снабден с най-новите технологии и функции, разработени от нас през последните няколко години, което го прави перлата в нашата корона.”, каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Entertainment Company. Поставихме нов, по-висок стандарт по отношение на възможностите за достъп до интернет и връзка с други устройства, качеството на картината и домашното забавление като цяло”.

Телевизорът LW980S предлага решение на една от най-дискутираните теми при конвенционалите 3D телевизори – очилата. Той се предлага с изключително удобни и леки очила, които няма нужда да се зареждат и са много по-достъпни. Моделът отговаря на нуждите на потребителите от по-голям избор на 3D съдържание. Патентованата от LG технологията за конвертиране на изображения и видео от 2D в 3D формат, на практика представлява неизчерпаем източник на 3D предавания и филми с високо качество.

CINEMA 3D е първата в света технология за дисплеи със сертификат за картина без трептене от TÜV и Intertek – две от най-престижните европейски агенции за проверка на качеството. Това позволява на потребителите да се наслаждават на 3D съдържание без да се притесняват от получаването на главоболие или замаяност, както е при конвенционалните 3D телевизори. Широкият ъгъл на видимост също допринася за комфорта на зрителите, тъй като те могат да гледат телевизия и филми независимо в каква позиция са застанали пред телевизора – седнали, удобно облегнати във фотьойла или излегнати на дивана. В съчетание с достъпните и леки очила, продуктът се превръща в идеален избор, когато става въпрос за забавление в по-голяма компания.

С приложението 3D Video-on-Demand (3D видео при поискване), достъпно в магазина за приложения LG World, зрителите винаги ще имат на разположение богат избор от вълнуващо и висококачествено съдържание, което могат да гледат вкъщи. Използвайки удобното интуитивно дистанционно управление Magic Motion Remote Control, притежателите на LW980S имат лесен достъп до съдържание от приложението Premium Content само с няколко кликвания. В допълнение, функцията Smart Share позволява споделянето на съдържание между телевизора, мобилни телефони и други дигитални устройства.

Качеството на домашното забавление с LW980S е допълнително подобрено с технологията за осветяване Nano Full LED. Чрез изключително тънък слой, покрит с малки точки, Nano Full LED разпределя светлината на екрана по-равномерно, като по този начин се осигурява по-ярка, чиста и наситена картина. Технологията TruMotion 400Hz позволява картината да тече съвършено гладко, независимо от динамиката на изобразяваните действия.

Продуктът се предлага на българския пазар на препоръчителни цени от 3699 лева с ДДС за 47-инчовия модел и 4899 лева с ДДС за 55-инчовия модел.

LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация: www.lge.bg

 

За LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.


Етикети: , , , , , , , ,5 коментара

 1. 1 nikola1994 // 05.12.2011 в 20:32

  Бахти якия телевизор, с удоволствие ще си го купя 55″ модел стига да имам парите…

 2. 2 Elvis // 13.12.2011 в 21:25

  Вай, мянак, чесно ли е, наистина баси якия тв, верно ….

 3. 3 ModificatorXT // 14.12.2011 в 22:27

  Samsung ue d8000 го срива по качество на картината…да не говорим и за процесора…

 4. 4 serpentiny // 30.12.2011 в 10:03

  Дааа самсунг при LED/LCD, а дори и при плазмите са вече лидери, само там имат конкуренция в лицето на Панасоник, но все пак говорим за топ моделите, в ниския и средния клас има и други добри играчи, които обаче използват техни матрици :)

 5. 5 petrakov // 06.01.2012 в 18:01

  Lg пуснаха 3D телефон за който не са нущни очела а още пускат 3D ТВ-та с очила.Защо не произвеждат теревизори на пренципа на който са създали LG optimus 3D,ми е любопитно на мен? Ще итрепят ръбата с такава технология в ТВ