D-Link България обяви ръст в продажбите в ключови сегменти

D-Link България обяви ръст в продажбите в ключови сегменти

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.12.2011, 5,928 показвания

Компанията отчита стратегическо увеличение на бизнеса си у нас при IP базираното видеонаблюдение и решенията за съхранение от ново поколение

D-Link, водещ доставчик на цялостни мрежови и комуникационни решения, обяви съществено подобрение на продажбите на компанията в България от началото на 2011 в няколко ключови пазарни сегмента. Мрежовият гигант отчита ръст от 217 % при IP базираните системи за видеонаблюдение и увеличение от повече от 2 пъти на бизнеса си с решения за съхранение.*

Новината следва назначаването на Огнян Данчев като мениджър на компанията за България и потвърдения фокус на D-Link върху предлагане на усъвършенствани услуги и решения за корпоративни клиенти.

„Позитивната реакция на пазара спрямо активното развитие на нашата компания в тези сегменти е изключително важна.”, коментира Огнян Данчев, Мениджър D-Link България. „Подкрепата на локалните ни партньори е ключова за този ръст и заедно тепърва ще предлагаме иновативни решения на достъпни цени, които точно удовлетворяват изискванията на бизнеса.”

Добрите резултати и амбициите на компанията за развитие на местния пазар бяха потвърдени и от Томас фон Бароз, Управляващ директор** и Вицепрезидент на D-Link за Централна и Източна Европа по време на специалната му визита в България. Висшият мениджър акцентира върху утвърждаването на D-Link като доставчик на цялостно портфолио от мрежови решения за бизнеса.

„Щастливи сме от положителните цифри в България, които идват в сложна икономическа обстановка. За нас това е ясен знак за доверието на бизнеса по отношение на стратегически важни области като сторидж и IP базирано видео наблюдение.”, допълва Томас фон Бароз. „Фокусът на компанията ще продължи да бъде върху технологичната конвергенция и създаването на среда от мрежови решения с отлично взаимодействие помежду им.

Припомняме, че в последните месеци D-Link представи редица хитови решения точно в цитираните сегменти. След премиерата на бизнес гамата от сторидж решения DSN-6000 през пролетта, компанията наскоро отправи и друго атрактивно предложение от висок клас – DNS-1100-04 с комбинация на iSCSI технология и традиционните NAS предимства.

Вниманието на бизнеса по отношение на IP базираното видео наблюдение привлякоха цялостните решения, включващи сериите смарт комутатори с Power over Ethernet интерфейс DGS-1210, мрежовите сториджи от DNS серията, както и IP камерите DCS-3110, DCS-3411, DCS-7410 и DCS-6815.

Повече за DLink

D-Link е водещ доставчик в света на мрежова инфраструктура, предоставяйки иновативни, висококачествени и интуитивни продукти както за бизнеса, така и за крайните потребители. Вече повече от 25 години, D-Link създава и разработва утвърдени мрежови и безжични продукти, както и решения за съхранение, сигурност и IP системи за видеонаблюдение. D-Link представя пълна гама от мрежови решения за организации и потребители чрез своята глобалната мрежа от партньори и доставчици на услуги. Компанията разбира значимостта на сигурния достъп, ефективната защита и споделяне на данни и цифрово съдържание и е пионер в създаването и развитето на IP базирани технологии, решения за цифровия дом и бизнес приложения. За повече информация посетете www.dlink.bg

 

* Данни за периода януари – ноември 2011, сравнен с цялата 2010; ръст година спрямо година.
**
За Германия, Австрия, Швейцария, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, България и Румъния.


Етикети: , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.