FutureMark усилено разработват нов 3DMark с поддръжка на DX11

FutureMark усилено разработват нов 3DMark с поддръжка на DX11

В раздел: Новини от на 6.11.2009, 3,718 показвания

futuremark

Новият Windows 7 и последната серия видеоускорители на AMD/ATi – HD5000 с тахната поддръжка на Direct X11 завариха FutureMark неподготвени да предложат адекватна DX11 тестова платформа. Конкуренцията в лицето на Unigine “не спят” и вече представиха своят DX11 бенчмарк – Heaven.

С риск да загубят “короната” при тестовите приложения за 3D гейминг производителност, FututeМark работят усилено за създаването на “красиво изглеждаща визия и фантастичен енджин които ще бъдат на върха като технология” – това са думи на Оливър Балтуч (Oliver Baltuch) – президента на FutureMark Inc.

Дано новият бенчамрк да е по “красив” и “фантастичен” в сравнение с 3DMark Vantage, защото според мен 3DMark Vantage не блестеше особено много във визуално отношение спрямо предшествениците си (аз лично очаквах повече).

Очакваме с интерес какво ще предложи компанията и дано да е по-скоро, защото наистина има шанс FutireMark да загубят част от популярността си като “последна инстанция” при тестване на 3D гейм производителност.


Етикети: , , ,Коментарите са забранени.